Du blev min räddning, så obegripligt stort

Tisdag! Julhelgen 2010 har passerat, mycket trevligt att träffa familj, släkt och vänner (+tomten).
Julafton firades hos mamma och pappa i Segeltorp med släkten, mysigt, trevligt, sedan åkte jag och kusinerna in till Malmen på söder för ett par glas, också trevligt! Att komma ut i Sthlm igen efter en låååång tid (sedan augusti) fast i Örebrew, det är skillnad trots allt.. no offence, jag Älskar Örebro, men det är något magiskt över Stockholm!


På juldagen bar det av till Sickla på förfest, hetsdrickande blev det då det blev lite sent förkrök, men ändå riktigt kul!
Jag, Nathalie, Alex och Masen åkte in till Banken för att ta ett par drinkar, SMOCKfullt! höll på att kvävas där inne, efter två-tre drinkar tog vi taxi till Ambassadeur där man också höll på att kvävas bara i kön utanför, och då var det endå "vip-kön", har aldrig känt mig så trängd.. tillslut kom vi in, och där möttes jag av Hela Huddinge kändes det som! Galet mycket huddingebor, men det var skoj, länge sedan jag såg dem alla så det blev mycket kramar och löst snack, drinkarna och shotsen flödade från alla håll och kanter och vid 4 tiden hade vi tagit oss därifrån och gick in på gamla Grodan en sväng för en sista drink då det var omöjligt att få tag på en taxi!! Kom hem ca 05.00 efter en sightseeing-tur med taxin och två vänner. Skönt att komma hem är inte van vid att vara ute och dansa till senare än 02 nu för tiden så detta tog på krafterna, men Kul var det!
I söndags kom äntligen världens bästa karl hit! Åkte in till centralen och mötte honom, sedan gick vi på stan en sväng, men det var bara obehagligt, poliser precis överallt och endå kändes det inte säkert, tror jag tittade misstänkt på var och varannan människa vi mötte, så det blev ingen shopping inte, mest bara promenad i den vita vackra vinterstaden, hand i hand... Mys!
Väl hemma blev det middag med Mor och Far sedan bara mys! 
Igår däremot blev det fullspäckat! Åkte till Skärholmen för att mellandagsrea.. puh, in och ut i varenda affär, fick med mig en del stickat, ett par skor, smink, hårfärg, SUNES JUL! och lite annat krafs, J köpte en jättefin kofta som han passade utmärkt i!
Blev kvar där enda till 17-18 någon gång, hem för middag sedan gick vi på bio, "Svinalängorna" blev det efter ett önskemål från mig, men den var inte mycket att hurra för! Den berörde på djupet, så på något sätt var det skönt att se den för själen, men höll ärligt på att somna de sista 30min, man liksom väntade på att något skulle hända, men det kom aldrig något sådant tillfälle.. det var vi båda överens om!
Idag åkte han hem till sin mor och far igen för ett försenat julaftonsfirande, saknar honom redan men som tur är får jag träffa honom igen på torsdag eller fredag :D längtar redan! 

Jag är så himla lycklig!! <3

:D

<3

Last christmas i gave him my heart...

...but the very next day he gave it away, this year to save me from tears, I gave it to Someone Special!
Jag är så läskigt lycklig just nu så jag vet knappt vart jag ska ta vägen, vad har jag gjort för att förtjäna en så vacker människa? Vill inte spekulera i det utan bara vara lycklig för tiden jag får må såhär bra! Det var länge sedan.. Evigt tacksam är jag! Nu är det julafton också, eller imorgon egentligen, men eftersom klockan är efter tolv :)
Mysigt, första julen på länge som jag känner mig sådär lugn och harmoniskt glad! Åh jag kan inte släppa det,
Ska njuta av varje dag jag får i det här tillståndet nu, LIFE IS GOOD and IT IS TRUE, LIFE WILL SMILE FOR YOU!
<3

Indestructible

And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible

Tack min hjälte!

Lycka!

Igår pluggade jag hela kvällen i min ensamhet vid köksbordet.. ska ha G på den satans omtentan!! 
Så ikväll blir det förfest hos oss på Norr, ett gäng brudar och ett gäng grabbar, blandning mellan stockholm, kristinehamn, arboga, småland, örebro, karlstad, boden och ludvika i guess?! 
HUR bra låter inte det då? vilken fest!!
Plugget är lagt åt sidan för idag, nu är det discostädning på gång!
ps. Jag är lycklig igen, någon har räddat mig, tack J .ds

Study hard or Go home!

Inte riktigt klokt, kan knappt tro att det är sant, men här sitter jag, ensam i lägenheten med tusentals övningstentor utspridda över köksbordet och pluggar!!? Sandra Elisabeth Göransson... helt galet! 
Ibland känner man bara att man måste ta livet på allvar, och ikväll är en sådan kväll för mig, min soulmate och partypinglesambo är just nu på förfest, försökte verkligen locka med mig, men jag stod emot hennes lockelse med vindunk och allt! Bra där Sandrew!

Tentajäveln på tisdag ska jag bara klara, och uppgiften som ska in på onsdag ska jag bara bli klar med i tid så jag kan åka hem redan på tisdag.. hade jag tänkt! Får la se hur det blir med det!
Idag har det varit GIH's årliga volleybollturnering på skolan, med DJ och allt, sjukt kul! Vårt klasslag tog sig till semifinal men åkte ut mot Lärarna, just det, VÅRA LÄRARE! Pinsamt... men dom var grymma, gubbstrutsarna!
Fick även höra att det var dem som vann hela turneringen och fick därmed varsin gratisbiljett till nattklubben FRIMIS här i staden där vi befinner oss ungefär varje lördagskväll... Ska bli HEMSKT kul att träffa dem på dansgolvet ;D
Nu är kaffet klart och jag ska fortsätta plugga, göra dom satans övningstentorna OM och OM igen.. satsar på ALLA rätt... haha :D
Sen kommer snutte hit och sussar med, Mys! :)
ps. jag är sjuk, jättesjuk, nyser, snorar och hostar sönder mina lungor... inte bra! .ds

Hemlängtan!!

Har idag chattat med flera underbara människor hemifrån och hemlängtan växer sig allt större! Ska bli otroligt skönt  att träffa mina nära och kära, krama om dom och se till att de mår bra :) Prata av sig, lyssna i timmar på allt de har att berätta.. bara mysa och ha det bra. Love
Fast jag kommer nog (mot all förmodan) sakna någon under de dagar jag är hemma i Stockholm, fasiken, jag som hatar att sakna och alltid försöker dra mig för att få känslor för att undvika det jobbiga i det hela.. men men, nu är det som det är, kanske blir extra mysigt att komma tillbaka till Örebro då och få träffa honom igen :)
Saknar tillochmed Jobbet, hör och häpna!!! Trodde jag då aldrig, iofs är det mest kollegor, stämning och händelser jag saknar (och kaffet) mest.. inte själva arbetet i sig, så helt knäpp är jag nog inte!
Nej nu ska jag ta tag i min uppgift och försöka skriva så mycket jag hinner innan det blir en sista onsdagsutgång på Strömpis innan 2011 !
Puss & Kram

what are we without hope in our hearts

Oj vad länge sedan jag skrev något om mitt liv här i Örebro..
Mycket har hänt! Vi har flyttat till Norr! En stor tvåa på 60kvm, eget kök, egen balkong.. vårt egna hem! :)
Helfint! Och mycket hemtrevligare än trängselhålan på 18kvm på studentgatan där vi delade kök med 6 andra rum (indier, australiensare och svenskar), visst det hade sin charm det med! men det är otroligt skönt att ha sitt egna kök, där bara vi tre skötsamma tjejer lagar mat och diskar = mindre snusk, slabb, äckel osv..
Så jag är nöjd! Äntligen känner jag mig Helt hemma i Örebro :) fina fina Örebro!
Mycket plugg nu såhär när det lider mot jul.. galet mycket faktiskt!
Har haft studentledda lektioner, skrivit pararbete, ska ha seminarie, lämna in ett enskildt arbete på 5-6 sidor, lämna in ytterligare ett PM på 2-3sidor och har en salstenta i idrottspsykologi v2... GOSH!
Hur tänker folket när de tränger ihop två delkurser på ungefär 3 veckor?! :O
Pedagogik/Didaktik dessutom? vad ska jag med det till? jag ska inte bli idrottslärare..
suck o stön men det är bara att kämpa på :D
Hade dock haft Idrottspsykologi en längre tid, det är så sjukt intressant,
så där är jag lite ledsen att det är en så "liten kurs"
Tränandet flyter på, det är så J*vla underbart att träna så jag blir inte riktigt klok på det!! Vill aldrig gå därifrån när jag väl är där, trivs som fisken i vattnet! LOVELY!
Jag tror jag börjar bli/är lycklig igen! Bra karlar finns faktiskt, hade nästan gett upp hoppet där ett tag, men nu har jag hittat tillbaka till tron på kärlek och lycka :) Tack!

Har dessutom förändrat mitt utseende igen genom att slänga i en hårfärg med brunt för att sedan slänga på en röd hårfärg, jag är nöjd och har bara fått positiva kommentarer :) woho hey redhead!
Nu blir det mys i soffan med Te och Svenska Hjältar Galan <3

asbra

Världen har fått tillökning och alla tjejer konkurrens

Grattis till min kära vän Linda som inatt trollade fram en färsk bebis! :)
Lilla Billie har kommit till världen, äntligen! När jag kommer hem över jul hoppas jag få träffa er båda,
Massa kärlek <3

RSS 2.0