The way you touch me...

Sådär ja! Vi hoppade på våra snabbaste cyklar och trampade iväg till stationen för att möta upp ett gäng höftskyttar sen trampade vi vidare mot systemet där alkohol inhandlades av olika slag.. kan ju säga att fadölen försvann i ett nafs ;P nja okej inte ritkigt.. men det var en hel del fadöls som handlades, själv köpte jag lite rosevin och två cider, mycket trevligt.. var länge sedan jag drack vin och cider, ska bli gött :)
Höftskyttarna inkl. karlakarln rullade iväg mot gräsplätten de ska kicka boll och grilla på och jag cyklade till HM en sväng, men hittade inget jag kände att jag behövde köpa så jag trampade hemåt igen.. eller ja än så länge är det ju faktiskt fortfarande Jörgens hem jag trampade iväg till.. men första helgen i Maj bor jag här officiellt :D Hur bra som helst.. då ska vi fixa till det lite hemtrevligare här, nog för att det är hemtrevligt men bättre kan det blir :) "kvinnligheten" ska få möta "manligheten" som nu är den överrepresenterad i den här lägenheten.. Scarface, Chelseatröjor och en tidningsartikel är vad som pryder väggarna i vardagsrummet, i köket är det endast en klocka på väggen och i hallen en spegel.. enkelt, men jag saknar lite känsla så ska nog försöka få upp min tavla med text på, min lilla thai-tavla och lite annat krims krams ;) har redan fått in en elefant och en buddha, det är jag glad för!
Nu blir det Zumbaaaaaa, sen lunch, sen dusch o fix sen iväg till lägenheten jag egentligen bor i men knappt har några saker i (förutom möbler) :) Ska bli hemskt trevligt att spendera en kväll där faktiskt :) det är en underbar lägenhet som jag verkligen trivs i, lite avis på Tyson och Elin ;D Har man tur kanske man kan få komma dit ibland och hälsa på efter att jag flyttat ut helt och hållet? *flirt flirt*
Nej, på med träningskläderna och upp med håret i en toffs, här ska dansas! (öva inför kvällen)
/S

Your love is the only love i need.

Lördagsmorgon och jag fick äntligen sova så länge jag ville... vaken innan 08.00 i alla fall?! Vafan.. jag som skulle sova ut, men Icke! Jaja, huvudsaken är väl att jag är pigg och glad :) 
Idag ska karln iväg med fotbollslaget och ha någon sorts "inkilning", hoppas de inte super ner honom allt för mycket... Så jag ska väl städa lite, dansa lite Zumba och sen leta upp lite partykläder.. lutar åt utgång ikväll, trevligt! Var länge sedan jag var ute i Örebro!
fsf
Jag är lycklig och kär.. och snart blir vi sambos på riktigt <3
På återseende!

I belong to you !

Oups.. nu gick det sådär länge igen, men har man ingen känsla för att skriva så ska man inte skriva.. då får man ju endå inte ur sig något vettigt menar jag! 
Vi har varit i Sälen sedan sist.. det var fint! Solen sken och ölen flödade (vissa dagar lite för mycket) men i övrigt var det underbart.. otroligt härligt att få åka lite skidor igen.. lite småskakig i början feg som man är, men det gick över ganska snabbt, men hade nog velat åka några fler dagar så jag kunde stå på ordentligt :)) Love it! 
Nu är vi på praktik.. jag är på SISU och glassar runt, riktigt trevlig arbetsplats må jag säga!
Oups.. måste cykla till affärn nu och möta min kära.. ikväll blir det mysmiddag och film <3

RSS 2.0