Babyboom!

2012 kommer nog bli ett riktigt "babyboom"-år! Det är hur många som helst i min närhet och bekantskapskrets som ska få eller precis fått små bebisar :D Jag blir så lycklig varje gång jag får reda på att någon är gravid eller när någon rapporterar från BB att en ny liten krabat kommit till världen! Otroligt söta små knyten som har hela livet framför sig.. kan inte hjälpa att man blir lite rörd och sugen själv! 

I lördags blev min kära karl morbror för första gången till en obeskrivligt söt liten flicka, så i måndags när vi var lediga från skolan tog vi en cykeltur till hans syster och sambo för att se det lilla underverket! Oj så söt hon var, redan på bilden i lördags tyckte vi att hon var så söt som man bara kunde bli så då var det svårt att förstå att hon var Ännu sötare i verkligheten och så liten.. man kan ju inte förstå att man varit så liten själv, jag måste varit en ganska liten bebis som trots två veckors "försening" bara vägde 3330g och var 51cm lång, fast man kanske inte växer så mkt när det går över tiden? 
Hans syster mådde efter omständigheterna bra och det var en lycklig liten familj vi besökte på måndagen, att få se och mysa med en så liten sötnos laddade verkligen upp batterierna för en bra tid framöver, och det är tur att vi har så nära till dom så vi kan åka och hälsa på ofta :)

Fortsättning på bebislyckan! Samma måndag fick jag besked om att min närmsta vän hemma i Huddinge hade fött sitt andra barn, en liten pojke och lillebror till finaste Nellie! :') Helt fantastiskt! Det bara sprudlar i hjärtat på mig när två så fina par fått sig en till liten medlem på så kort tid, det bubblar nästan över inom mig! Igår fick jag se en bild på denna lilla snutt och han var så otroligt söt han också, tycker mig även se likheter mellan honom och hans storesyster när hon var nyfödd, så himla söta! Eftersom vi har så luftigt schema så tänkte jag ta mig hem för att hälsa på familjen Jidetorp någon vardag här inom snar framtid! Mys!
Nu ska jag försöka fokusera lite på skolan.. han en del att läsa inför morgondagen, så fram med böckerna om arbetsrätt och av med tvn och andra störningsmoment så blir det läsning en stund här hemma! 

Ha det fint! Kram

Here comes the sun!

Solen har varit framme flera dagar nu senaste veckan!! Jag blir såå lycklig av solen så det är inte klokt, känner mig som en ny människa efter denna vinters långa tid av virus, trötthet osv.. men nu är jag som sagt back on track, redo att kämpa mig igenom 4e terminen, redo att kämpa för att bli en bättre gymnast, förhoppningsvis bättre än någonsin, jag tycker inte att det är försent trots att jag är 23år, så länge man har viljan så kan man! :D

Så nu tror jag att bloggskrivandet kommer ta fart igen, nu när jag har livslust igen! 

På återseende, KRAM

Start me up

Tider när det är mycket i skolan så blir det lite skrivet i bloggen är min slutsats av senaste veckornas bloggtorka. Kan ha med att göra att jag skriver så mycket på sidan om, PM, hemtentor osv..
Skriver man flera timmar om dagen är det rätt skönt att slippa skriva och bara klicka och läsa runt på internet när man lagt skolan åt sidan faktiskt :) Men nu, nu fick jag lite skrivarlust.. kanske för att jag är uttråkad, ensam hemma och sjuk... Fortfarande sjuk, helt otroligt, inne på fjärde veckan av hosta, snuva, huvudvärk, halsont, muskelvärk osv osv.
Börjar bli riktigt frustrerande att inte kunna leva normalt, inte kunna träna ordentligt framför allt!! Tävling i slutet av mars i Göteborg, stress, panik, depression!
Kan jag inte vara med för att jag inte hunnit träna mig i form tills dess kommer jag bli ledsen,
men men, nu ska all fokus läggas på att bli frisk som en nötkärna!
Ringde vårdecentralen idag, men dom sa exakt det jag trodde dom skulle säga
-"Det är nog en virusinfektion du dragit på dig, inget att göra åt, bara vila så mycket du kan, inga onödiga ansträngningar, drick varmt och vänta ut det.."
jag ville ju helst av allt höra "Kom in så tar vi en titt" och "här får du recept på en mirakelmedicin som kommer göra dig frisk inom ett dygn" :P men det kunde jag bara drömma om, vilket jag visste redan innan iofs!
Nog om det! I helgen kommer två söta damer från Stockholm hit och bor hos oss, mycket trevligt! Dom ska vara med i landslagsuttagningen som sker i våran träningshall här i Örebro, spännande! Ska ladda upp hela fredagskvällen, tagga och peppa dom allt vad jag orkar, för nu smittar jag inte längre förhoppningsvis.. Karln min åker till sin vän Tobbe för att bada i tunnan och dricka öl, lika bra att fly fältet när tre gymnastiktokiga tjejer ska bo i vår lilla etta en hel helg, risk för mkt gympasnack ;) Ska hur som helst bli kul att få hit dom!
Nu blir det lite lunch och ett avsnitt greys anatomy innan det är dags att ta tag i PMet igen!

Love

RSS 2.0