Trendy Discoteque

Freeetaak!! :D
Igår och idag har de flesta på universitetet skrivit tenta/lämnat in hemtenta, vi lämnade in vår i måndags OCH för att inte glömma, CSN trilla in på kontot idag med! Detta betyder att det kommer vara bra drag ute på stan i helgen, me like! Jag och J har gått promenad till mig och hämtat dansmattespelet, strosat på stan och sedan storstädat varenda hörn i hans lägenhet för om några timmar rullar två kompisar till honom in i Öret och ska spendera hela helgen här. Mycket trevligt! Ikväll vankas det tv-spel (singstar/dansmatta/bilspel?), alkohol och en jävla massa kackel! Vi blir ett gäng GIHare här och sen hans vänner, tror det blir en bra kväll!
Imorgon spelar grabbarna fotbollsmatch, självklart ska jag försöka leta mig dit för att se på när de återigen kör över motståndarna!
På kvällen blir det förfest med några från klassen och sedan Utgååång, vår officiella tentafest! Najs <;D
Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan börja möblera om ansiktet så man ser anständig ut när det kommer folk på besök, sedan ryktas det om Saigon till middag! mmmm... kyckling och cashewnötter <3
Gös
I feel on top of the world with you Baby !

Like i'm the only girl in the world.

Tiden går, som vanligt!
"hemtentan" vi hade lämnades in i måndags och idag hade vi någon sorts opponering på den i smågrupper, det gick bra, vi snackade mest allmänt om sport och mental träning, riktigt mysigt i vår lilla grupp på 4 pers.!

Efter skolan cyklade jag och J hem till Petter där jag tittade på när de spelade super nintento! och drack en kopp kaffe innan jag gick iväg till solariet på studentgatan, äntligen solarieöarna! På tok för länge sedan, känner mig redan piggare och snyggare ;P

Sen tog jag min lilla cykel och trampade hemåt i motvind! Galet jobbigt, kan dessutom inte andas nu för tiden så jag blir anfådd av minsta lilla.. hur kul som helst, eller?! NEJ blir fan lack för mindre!
Har varit världens grinigaste denna vecka tror jag och allt går ut över min stackars pojkvän som gör allt för att göra mig glad.. Förlåt älskling!! Du är världens bästa <3
Sitter hemma hos honom nu och väntar på att han ska komma hem så jag kan få en kram :) Har mer eller mindre flyttat in här känns det som :P Men det blir väl så när man inte kan sova en natt utan varann.. eller jag kan iaf inte sova en natt utan honom, inte fler nätter än nödvändigt iaf! Han gör så att jag känner mig trygg och lugn även om jag på senaste tiden drömt riktigt hemska och sjuka drömmar.. :/ Men när jag vaknar upp kallsvettig mitt i natten ligger han iaf brevid mig, vacker, sovandes och jag blir lugn igen.. tur det! Som sagt, finns Ingen bättre, det är jag säker på!
Har haft lite egentid nu på eftermiddagen så det har blivit mycket musik, musik i min smak, sådan som han inte riktigt njuter lika mycket av som jag :) låtar med texter som berör, melodier som får en att känna både glädje och smärta i hela kroppen, jag fullkomligt älskar det och behöver det då och då för att inte bli knäpp! Jag har nog alltid varit lite av en musikfantast..
Första delkursen i "Idrott B" avslutades som sagt idag med den sk. opponeringen, så från och med idag kl12 och fram till måndag kl nånting så är vi helt fria från det mesta vad skola heter :D Underbart! Imorgon kommer CSN också, lovely! Det blir nog en sväng på stan för alkohol, strumpebraller och en liten provisorisk lampa till cykeln så jag slipper åka på onödiga böter om farbror blå råkar se mig ute på kvällstid med röda faran!
Det är så himla skönt att snön är borta nästan helt och man kan cykla överallt, det går snabbt, man får sin vardagsmotion och man har mer tur med rödlysena på övergångsställena :) tipp topp!
Mamma ringde imorse och berättade något väldigt otrevligt, sedan dess har jag varit ett nervvrak och bitit på naglarna som aldrig förr.. jävla pengar vad de ska förstöra! Vet inte hur jag ska lösa detta, men det löser sig på något vis!

Det bästa var att mamma ringde igen nu på eftermiddagen och berättade något VÄLDIGT trevligt också som vägde upp det dåliga på morgonen, så nu är jag på bättre humör! Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen!
Nej nu blir det mer musik för hjärtat och själen och så hoppas jag att karln trillar innan för dörrn snart för jag saknar honom trots att det bara var ett par timmar sedan jag såg honom sist.. det är jobbigt att vara kär men samtidigt alldeles underbart! Kan nog ärligt säga att jag aldrig har kännt såhär starkt för någon i hela mitt liv, det här är något speciellt.. Vem trodde att lilla Sandra en dag skulle falla för en Jörg från Hälleforsnäs? Det blir inte alltid som man tänkt sig och tur är väl det! :) Jag är glad och tacksam!
From other worlds of curves and curles, you crashed right in to me.

This is what dreams are made of

Helg igen! Tiden bara flyger förbi..
Det har varit en vecka fylld av plugg, försök till plugg, powernaps och massa kramar!
Vi har en "hemtenta" att skriva som ska lämnas in senast 13.00 på måndag, vi ska skriva en mental förberedelseplan för något inom idrott man själv vill utföra som t.ex åka vasaloppet, riktigt spännande och jag lär mig massor om mig själv medans jag läser i böckerna, äntligen vet jag varför jag är som jag är och varför det gick som det gick med gymnastiken ;) Skulle behövt lära mig det här med idrottspsykologi för flera år sedan.. men men, now it's too late!
Karln min har för en stund sedan traskat till tåget, han ska till Uppsala över helgen för festligheter och SM-finalerna i bandy tillsammans med några grabbar, tradition tydligen, alltid kul med sånt! Hoppas han tar't lugnt med spriten bara, vill gärna ha hem en helskinnad karl ;)
Det är läskigt när man känner att allt går ens väg, jag är jätteglad över allt som kommit fram senaste veckan, men ibland känns det lite för bra för att vara sant, men kanske är det så, att en gång vänder allt från motgång till medgång, det kanske är vår tur nu!
I lördags hemma på 30årsfesten blev jag och J erbjudna att följa med till Sälen med morbror och kusin, sjukt kul, var hur länge sedan som helst jag åkte skidor och det är verkligen något jag har längtat efter, när vi var yngre åkte vi nästan varje vinter, så det var verkligen en humörhöjare!
kroatien
Inte nog med det, igår ringer mamma och låter som något mellan skratt och gråt, direkt börjar hjärtat slå för man tänker ju att nu har det hänt något.. som tur var så var det något riktigt Bra som hade hänt, hon klämmer nämligen ur sig att hon vunnit 75.000 i resecheckar hos Ving ! Helt otroligt glad blev jag för hennes skull, det är hon verkligen värd, familjen är värd det efter allt, TACK GUD (om du nu finns)! 
Så mamma bokade 1v i Kroatien för hela familjen med respektive, riktigt trevligt ska det bli! 
Så i Augusti flyr vi fältet till Kroatien, en varsin svit på ett hotell precis vid stranden.. jag kan inte bli lyckligare! 
Världens bästa pojkvän, en sälenresa, en kroatienresa med älskade familjen, och till det massa underbara vänner och släktingar omkring en, LIFE IS GOOD <3
Det är min tur nu,  vinden har vänt!

Esto ckholm o !

Igår var vi på kalas på väster hos en man vid namn Rickard har jag för mig? Det var trevligt, alltid kul att träffa nytt folk! Jörgens syster med pojkvän var där med, hemskt trevligt, hon är så härligt glad den kvinnan, i like !
Om en timme går tåget mot Stockholm för mig och karln! 30årsfest vankas för kusin Danne, ska bli trevligt att träffa släkten och familjen, samt de små hundarna om de är hemma :D
Hej hopp på återseende!

Memories Remain..

Ibland får man påminnelser om saker som hänt förr, gamla sår rivs upp och hjärnan spinner i högvarv..
Idag var en sådan dag.. det är så jag tänker extra mycket på mina nära och kära, uppskattar de jag har nära mig nu samtidigt som jag lider med de stackars människorna som nu får uppleva något utav det värsta.
Nåja, blir en dag på stan med radarparet Elin & Tyson :)
sänder extra mycket kärlek till alla mina nära och kära idag, även den person som jag inte har någon vidare kontakt med längre men som man blir påminnd om en dag som denna!

Det är då jag önskar att jag kunde hålla käften, tysta pessimisten.

Och så har det sprungit förbi ännu en vecka.. hinner inte med det här med att blogga ;) so much to do, so little time..? eller!
Var hemma i kära underbara vackra Stockholm över helgen, det var underbart, träffa alla gamla goda vänner (små som stora), en åldersspridning mellan 3 månader och 80+ <3 ren kärlek!
Har funderat mycket på senaste tiden.. sådär som jag alltid gjorde förr! Och inte blir man klokare av det, men endå ska man envisas med att vända och vrida på allt i sitt lilla huvud, varför? man blir ju inte direkt gladare av det, inte alla gånger iaf..
Jag har precis kommit fram till att man aldrig blir nöjd, det är så sjukt trist att behöva erkänna men tyvärr är det sant! Gah, jag blir verkligen tokig! 
Och inte blir det bättre för att man drömmer mardrömmar varje natt, vaknar kallsvettig och kan inte somna om..
Nej jag måste ta tag i mina hjärnspöken och börja se på de goda sakerna i livet istället för att våndas över de dåliga, de som hänt tidigare och så vidare... "Always look on the bright side of life" var det någon som sa och jag borde verkligen ta till mig, precis som så många andra! Man måste sluta se problem och se möjligheter! Skäms..
Vill också tillägga att det är vissa händelser man delar med människor som man inte har i sin närhet längre som man inte kan prata med någon annan om, för det är ingen som förstår förutom just den människan, och jag kan inte direkt ringa människan och prata ut, det skulle bli så fel på flera håll...
gah damp! Skolan nu för möte sen gym! träna bort alla bekymmer ! 

Puss på er mina fina vänner <3

Varje gång är som den första gång vi sågs.

Det har varit en mycket konstig dag, har känt mig deppig och glad på samma gång, varför vet jag inte.. men det är väl så ibland antar jag, även när man är lycklig.. "It's never easy" och det vet jag..

Lisa och Elin kom på besök vid tretiden när J skulle iväg till skolan för att spela fotboll, då blev jag gladare minsann :) alltid skönt att prata av sig och höra om deras helg eftersom vi alla var på olika orter denna helg, tänkte på det att det är så sjukt skönt att man har hittat människor här som man litar fullt ut på och som det känns som man har känt i flera år, mycket tacksam för det!
Tror att det är just det att jag är så sjukt lycklig med J som gör att jag blir deppig eftersom det gör mig så rädd.. är man lycklig blir man ju automatiskt sårbar och det är det jag är rädd för, tyvärr! Jag vill ju bara vara glada lilla Sandra som vanligt, jag borde vara så, men endå går jag runt med en klump i halsen.. Hur kan man hellre vilja vara ensam och ledsen över det än lycklig och sårbar med någon man verkligen inte tror skulle såra en i första taget?! hm.. aja det är nog fler saker som påverkar mitt humör men det blir nog bättre snart, jag är ju en väldigt glad och sprallig spillevink egentligen :) Synd bara att mitt tråkiga humör går ut över den personen jag tycker om mest av allt :/ hoppas han står ut, jag gör mitt bästa för att väga upp det dåliga iaf.
Nu ska jag sätta på de senaste avsnitten av One Tree Hill medans J är och spelar fotboll (igen),
OTH brukar kunna göra mig på bättre humör :)
Hugs and Kisses

En liten bloggtorka...

Det blev en såkallad bloggtorka på en vecka! Men jag har så himlans mycket för mig hela tiden så jag inte tar tid att logga in och skriva, även om jag vet att min käre mor och en och annan vän där hemma gärna vill veta vad jag gör här borta en bra bit ifrån dem! Förlåt, men har man en fantastisk pojkvän att skratta med, laga mat med och spela datorspel? med så hinner man inte blogga.. haha!
Det var en bra vecka hur som helst, äntligen lite lugn och ro i skolan, nästan lite för lugnt för min smak! Och då är det lugnt ska ni veta! Sista veckan innan CSN så det blev inte mycket till mat heller, måste bli bättre på att dela upp pengarna på veckorna de ska räcka till!
Helgen spenderades i Flen och Hälleforsnäs, Riktigt trevligt! Festligheter på fredagen på populära innestället Amazon, förfesten var nog roligare än själva vistelsen på Amazon, men så är det väl allt som oftast vart man än går ut så jag är mer än nöjd med kvällen!

På lördagen åkte vi iväg till Flen igen för middag och film med ett par kompisar till Juicy, också en riktigt bra kväll även om filmen skrämde livet ur oss alla (mest Juicy som skrek som en flicka så alla andra hoppade högt) tills vi fick se de som hade "spökat" omkring hela filmen, slemmiga monster som inte var verkliga för fem öre.. doh! Helt plötsligt blev filmen löljlig istället för läskig, men jag var ändå lite smårädd när vi körde hem till Hälleforsnäs i bilen på mörka landsvägar utan väglampor..
Nu är det snart dags att ta tag i seminarieuppgiften, ett PM ska skrivas om träningsbeteende, blir nog inte en så svår match känner jag, hoppas jag känner rätt :)


Juste!! Fick tillbaks tentan i vetenskaplig metod förra veckan! Både jag och J klarade oss, gud så skönt det var! Både jag och han har alla högskolepoäng vi kan ha nu, jätteskönt! Nu kan man lägga all energi på kommande delkurser, toppeeeen!
Nu håller han på att koppla in och trixa med sitt gammla hederliga "Sega Mega Drive" så snart blir det väl Sonic som går på högvarv! Kul :D
Haj Haj Haj

RSS 2.0