Måååndaaag

Ny vecka, Nya tag, Ny delkurs -> Tillämpad idrottspsykologi!
Skola 10.15 - 16.00, sen gymmet! Hej så länge!

Sunny Sunday

Som sagt, en solig söndag!
Igår var det fest, tentafest rent utsagt på Frimis här i Örebro, kändes som att hela universitetet var där, träffade alla möjliga gamla godingar, trevligt!
Dessutom var Sandra, Natasha och Emelie på besök, Hemskt trevligt :D har saknat de små liven! Det blev förfest med allsång hos Tyson och sedan en promenad till Frimis i kylan.. fy tusan vad kallt det var igår föresten (återkommer till det ämnet)!
På Frimis var det lite dans men mestadels slagsmål för att ta sig ner och upp från toaletterna.. otroligt dum placering av garderob och trappa ner till toaletterna, när det är mycket folk blir man stillastående i trappan, inte kul!
När jag inte slogs i trappan eller dansade så gick jag runt och letade efter mina vänner och såg till att de hade det bra, vet inte om jag hade särskilt kul egentligen men förfesten var trevlig och det var kul att träffa mina vänner hemifrån så jag är nöjd endå:) När vi gick ut därifrån fattades Sandra, så vi stod utanför och väntade på henne, tillslut orkade de andra inte vänta mer då det tydligen var ca 30 minusgrader inatt?! :O så de gick hem till J på efterfest och jag stod kvar och väntade, ringde, smsade försökte få ut henne så snabbt som möjligt... men inte kom hon :P har räknat ut via telefonsamtalstider att jag var ute, (antingen stod still eller gick hemåt) i 80 minuter!!! Strumpbyxor & 30minus var ingen bra ide! ALDRIG i hela mitt arma liv har jag frusit så J*vla mycket, fy faraoo! Ville bara gråta tillslut men det gick inte ens, jag var bara stel. FY fan, never again!
Vaknade, tog oss hem till mig, hängde lite och sa sedan adjö till mina vänner som åkte hem, ända sedan dess har jag och J bara legat på soffan och sovit/tittat på film.. mycket skönt men vid 18tiden fick vi ett ryck och tog en promenad hem til honom för att hämta lite grejer! 

Solsidan, älskar Solsidan!! :') det är så himla roligt så jag smäller av! Nu väntar vi bara på premiären av BigBrother.. länge sedan man såg det, ska bli kul, skratta lite åt alla puckon som skämmer ut sig i TV!
Sammanfattning av helgen; Lugn och skön fredag, ensamt dock.. Festlig lördag, att mina vänner kom var höjdpunkten! Chill-söndag, Bra helt enkelt med en extra stjärna för mina fina vänner :D
"I keep on running, keep on running and nothing works, I can't get away from you"

It's a beautiful morning

Lördagsmorgon, solen skiner och det är ruskigt kallt utanför dörren har jag hört, så jag vågar knappt öppna balkongdörrn.. Fortfarande småkrasslig, känner mig nästan bakfullt trots att jag låg hemma på soffan och tittade på film hela kvällen igår tills J kom hem, dyngrak! Aldrig sett honom så, blev smått irriterad, eller okej jag blev jätteirriterad faktiskt :P trött, krasslig och ville bara sova.. det var svårt att få honom  i säng och på rätt sida av sängen och inte över båda täckena.. gah! Kändes som jag tog hand om en tre-åring, haha! 
Men men, han har väl tagit hand om mig en och annan gång så jag antar att det bara var att ta med en klackspark!
Tror det var hans andedräkt som gjorde mig bakfull alltså :/ Öl, Rödvin & Captain Morgan.. euw, luktade inte sommaräng brevid mig i sängen imorse vill jag lova!
Nåja, gick upp för ca en timme sedan och började diska, koka ägg, koka gröt och te-vatten. Dukade upp världens brakfrulle på köksbordet, smått likt en hotellfrukost ;) Men när det väl var dags att äta hade J somnat i soffan igen.. försökte få upp honom, sa tillochmed att han fick ta med sig täcket!! (vilket jag i vanliga fall förbjuder vid köksbordet) och han mumlade "jaja, jag kommer, men sluta tjata", men inte kom han! 

Så jag satte på musik och åt frukost ensam, det var mysigt och jättegott! Jag älskar kokta ägg på morgonen, galet gott alltså! Att jag har missat det så länge under mitt liv som människa!
Idag blir det en promenix till stan för att gå på systemet, skulle hemskt gärna vilja kunna göra som förr på helgerna, köpa en ny outfit till varje kväll.. men som student har man vissa begränsningar på ekonomifronten, så det är inte ofta det införskaffas nya kläder inte, strumpbyxor på sin höjd! Prio på vad pengarna ska gå till är ungefär såhär;
1. Föda
2. Alkohol
3. Kurslitteratur
4. Div. nödvändigheter
5. Kläder
6. Div.Onödigheter


Sånt man får ta, bra att få den här erfarenheten och lära sig leva med "lite" pengar i guess :) och sen pluggar man ju faktiskt för att i framtiden kunna få ett jobb där man tjänar pengar och kan unna sig allt man missade under student-tiden, såsom resor, saftiga köttbitar, restaurangbesök osv...
Nu ska jag försöka skaka liv i karln, take care!
Things will never be the same again

1a delkursen slut, halleluljah!

Fredag! 
Första delkursen i "Idrott B" är nu avslutad, den avslutades idag med ett examinerande seminarium vilket gick vägen, någon liten komplettering blir det nog, men det är enkelt fixat! :) Det värsta är över i alla fall, muntliga delen! fy, jag avskyr verkligen att prata inför folk.. iaf i sådär "liten" och koncentrerad grupp, alla stirrar på en liksom.. det är lättare att tala inför en stor folkmassa!

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, tittat på film "Bröderna Karlsson" blev det, sevärd, gullig och sådär svenskt lagom! Första gången jag är heelt ensam en kväll på väldigt väldigt länge! Karln dricker öl med en kompis och vännerna är utspridda lite här och där, men eftersom jag känner mig krasslig så valde jag att stanna hemma och kurera mig ikväll så jag är pigg imorgon när det vankas TENTAFEST! <:D

Ett gäng från Sthlm kommer hit och förgyller kvällen med, ytterst trevligt! Har saknat dom små liven!
Nu rullar "Coyote Ugly" i bakgrunden medans jag spanar runt på nätet, läser bloggar, kollar bilder.. det gamla vanliga med andra ord, och självklart ett öga på Facebook med ;) man kan ju missa något!


Godnatt gott folk!

Livet som student är inte fy skam!

Igår startade min grupp bestående av mig, Lisa & Göran upp sista seminarieuppgiften kl 10.00 i långhuset.. vi skrev, skrev, skrev och skrev och skrev OCH skrev... åt lite lunch vilket för mig bestod av ett ägg, en portion varma koppen och ett gäng fysalis, oj vad mätt jag blev! Nej inte direkt.. men så är det ibland, hade ingen matlåda, har inte råd att köpa lunch i skolan, då får man ta det man hittar hemma ;) Livet som student... wonderful!

Faktiskt jätte wonderful! Tack vare vårt flitiga skrivande igår blev vi klara med sista semi-uppgiften aka examinationsuppgiften i vetenskaplig metod, mycket skönt och det innebär att vi är helt fria tills på Fredag 13.15 när vi har seminarie och ska redovisa vårt arbete, halleluljah! Det blir mycket träning, städning och filmtittande.. sånt där skönt man inte alltid hinner med vissa perioder när det är mycket skola.
På Fredag kanske tre goda vänner kommer till stan, hoppas verkligen att de kommer, skulle vara så himla kul! Delkursen är slut på fredag och alla anledningar finns till att fira! Alltid kul när det kommer folk hemifrån, storstadsfolket kan behöva lite lantluft ibland ;) hehe skämt och sido..
Nu har jag och Jörgen städat hans lägenhet ganska ordentligt, jag har vikt alla hans kläder, hängt in skjortor, pike-tröjor, koftor i ordning i hans underbara walk-in closet och han har rensat bland massa strunt :) hur snäll flickvän är jag egentligen, sen När började jag städa hos andra än mig själv ?! :o
Han ska snart åka och spela fotboll så då ska väl sätta på en mysig film och slumra lite, sjukt trött efter två minst sagt hektiska veckor! Senare blir det en powerwalk till gymmet för att kötta!! Jag börjar skymta mina magrutor igen, väldigt lycklig! Nu är det bara att kämpa vidare tills jag är nöjd med min kroppshydda igen! Kött Fiiifaaaan! Fan för fläsk.. osv osv! bye bye so long motherfuckers..
Ge hit magen, fast med lite skarpare muskler.. love it
Ska dock inte följa Kissies diet med barnmat.. håller mig till riktig mat, drar ner på kolkydraterna och tränar minst 3 gånger i veckan, hälsosammare så ;)
"i'm not a perfect person, there's many things i wish i didn't do"

You are my angel, you save me from danger.

Tentan vi pluggade till skrevs och den skrevs med en grymt härlig känsla! Det kändes riktigt bra, vilket skrämmer mig lite grann, skulle få en chock om jag inte fick godkänt på den! Men men, vi får väl se när de är färdigrättade.. spännande! 
Idrottslärar/GIH-festen var STORSLAGEN, bästa på länge, alla var så glada och nöjda med livet kändes det som! Lite nollningskänsla över det hela vilket var underbart.. en riktigt GIHfest med andra ord! Nöjd! 
Tränandet går strålande, tränar mest kondition för tillfället men lägger in lite styrketräning med lätta vikter och många repitioner nästan varje pass endå, i'm gonna get fit! Har redan tappat flera cm på flera ställen, men vågen säger mig inte så mycket då den visar olika beroende på vart man ställer den... 5kg plus/minus.. vet inte alls vad som stämmer, men men, huvudsaken är att jag minskar i omfång ;)
Fick tillbaks den skrämmande idrottspsykologitentan i fredags! WOW säger jag bara.. dog nästan när jag fick se den och det stog "G, 32,5p" på !! vad ju 99% säker på att jag skulle få U, men ack så fel man kan ha! Så jag är gladare än gladast! Nu slipper jag nämligen plugga till en tråkig omtenta (iaf i den delkursen). 

Nu har vi i seminariegruppen betat av 2 av 3 seminarieuppgifter och seminarier med godkänt betyg.. bara en kvar, KÄMPA!! Det är mycket nu, men snart är denna tråkiga delkurs över och vi går över på mer spännande delkurser! Can't wait!
Alla hjärtans dag igår och jag fick en ros trots allt! av min bästaste karl, han är fantastisk och jag skulle inte vilja byta honom mot något i världen, utan honom vet jag inte vad jag skulle ta mig till! <3
Tack älskling, du är det bästa som hänt mig.

Happy kids on Happy streets

Tentaplugget är i fullgång, vi har övat på gamla tentor, läst, övat lite mer, (fikat/snackat skit/gjort annat) och pluggat ännu mer... på fredag får det bära eller brista! Imorgon är sista pluggdagen för oss, vi ska även ta oss en tripp till solariet efteråt för på lördag vankas det "Idrottslärarfest/GIH-fest", det kommer bli galet.. som alltid när GIH är i farten :) ska bli underbart att festa med alla gamla goda GIHare igen, det var ett tag sen vi var samlade!
Träningen flyter på, pulver slinker så fint i efteråt även om det inte smakar särskilt gott.. grönt te och citronvatten knarkas (kissar ungefär 153 gånger om dagen) LIFE IS DAMN GOOD!

Idag har vi druckit smoothies från "hälsobomb" sidan i smoothieoboken.. halvgott men kanske gör gott ;)
Nu är det sängdags, dyngtrött och hungrig, längtar till frulle!

RSS 2.0