we all fall down sometimes

Som vanligt skriver jag med alldeles för lång tid mellan inläggen, jag minns ju knappt vad som gjorts sen sist! men men, livet rullar på (som vanligt), jordens kanske tråkigaste delkurs "Vetenskaplig metod" genomlids för tillfället av oss och idrottslärarna år 2.. många dör, de flesta har tappat livslusten och andra bara ler åt livet.. men inte jag!
Det är för mycket formler och konstigheter inblandat som får mig att bli galen, men det ska nog gå det här med..
satt i skolan och pluggade övningsfrågor idag, det gick ganska bra faktiskt, det är bara att hålla tummarna helt enkelt!
Alkoholintaget och festligheterna har det dragits ner på rejält, vilket jag gillar skarpt! Äntligen ska jag få ordentlig koll på kroppen igen.. tränar, promenerar, äter mindre kolhydrater och knarkar grönt te (y) bra sandra! Back on track once again.. Är verkligen sjukt taggad och inställd på att få min drömkropp tillbaks nu, och med sjukt menar jag SJUKT taggad!! Återhämtningspulver är även införskaffat vilket jag tror kan hjälpa mig på traven.. vi får la se, fick iaf en galet fin, perfekt rosa shaker på köpet (y) gissa om jag blev lycklig?! :o
Nu blir det mys med karln och tidig sänggång för ännu mer plugg imorgon, nu kör vi!
Hej så länge, love.

Nytt år, mitt år, vårt år <3

Livet rullar på här i stan, skolan har kommit igång så smått och folk har börjat leta sig tillbaka hit.
Nyårsafton var en historia för sig, började dagen med "champagnefrukost" hos Jörgen tillsammans med Elin, Lisa och Tyson, vi spelade spel (mix-max, diamanten & TP) och hällde i oss några flaskor bubbel.. det var mysigt, Elin och Jörgen blev nog mest onyktra av oss och vi tjejer förlorade Stort i TP.. men ärligt, vem fan kan frågor om 1822-talet?! haha nej det var inget för oss, speciellt inte med lite för mycket bubblor i hjärnan.. Jörgens syster kom förbi en sväng med, stackars henne som fick sitta här med ett gäng småfulla ungdomar, nerå hon tyckte nog det var trevligt :)
Sedan var det dags att göra sig i ordning och ta en promenad till Väster för den stora nyårsfesten, väl där serverades tre-rätters och fördrink, mycket trevlig tillställning, musiktävling och uppdrag.. bordsplacering som till en början kändes trist men väl vid bordet var det bara trevligt att sitta och prata med folk man vanligtvis inte pratar så mycket med, så det var lyckat :) vid 12-slaget tyckte Jörgen att jag var för rund under mina små fossingar så vi vinglade hemåt till nyårsraketerna..
och vips så var det 2011, nytt år och nya möjligheter som man säger, känner på mig att detta är mitt år!
Äntligen har jag fått lyckan på min sida, världens snällaste, goaste, sötaste, omtänksamma pojkvän har jag hittat, skolan går bra & jag trivs med livet.
I onsdags fick jag veta att jag fick Godkänt på omtentan i idrottsfysiologi, Otroligt skönt och vilket lättnad!! Hade jag inte fått det hade jag fått göra ännu en omtenta i AUGUSTI! det vet jag inte om jag hade pallat, funderade på att hoppa av om det skulle vara fallet faktiskt, men nu slipper jag det :) härligt! Så då gick vi ut och firade lite smått, strömpis i vanlig ordning, förfest hos Jörgen, mycket trevligt men precis som vanligt..
Samma folk, samma musik, samma allt.. men men, kul att träffa en och annan kotte..
På Fredag har vi nästa tenta, galet mycket plugg tills dess.. ungefär 621 sidor på engelska om idrottspsykologi, ingen lek  det inte! Tänkte försöka greja denna tenta på första försöket men tror det blir omtenta för många (även för mig) men men vi får se :)
Igår pluggade vi i skolan hela dagen, sedan köttade jag och Lisa på gymmet och på kvällen blev det Sex And The City 2 och chips i Jörgens säng tillsammans med Lisa medans han spelade FM :P
Idag åkte Jörgen på fotbollsträning kl 10.00, då tog jag på mig träningskläderna och tog en powerwalk till universitetet och gymmet (50min), där jag sedan stod på cross-trainern i 60min och sedan körde rygg och axelstyrka. Grymt skönt!
Sen dess har jag mest bara legat i sängen här hemma hos Jörgen och spelat Ninja Fruit som är mitt nya beroende.. galet, klarar inte av att inte ligga överst på highscorelistan i gänget.. 
Jörgen gick till några killkompisar nyss för att dricka lite öl men jag sitter här hemma och tänkte plugga (om inte Ninja Fruits tar över dvs). För trött för annat.
På återseende gott folk
<3

RSS 2.0