Snart Fredag!

Hemtentan lämnades in igår! Nu är det bara att hålla tummarna för att jag blir godkänd och slipper göra omtenta!
Efter vi lämnat in den åkte vi till stan och jag shoppade upp mina presentkort på HM för 1000kr, nästan bara reasaker, riktigt Nice! behövde lite nytt o fräsht! In på systemet för att handla upp inför kvällen samt fredag lördag..
Men det klarrt åkte vi hem och började fixa oss, förfest i Tybble hos Lisa, kul som vanligt, riktigt bra!

Skulle cykla till stan denna kväll, men jag kände att jag inte var kapabel till det så lånade ut min cykel till en grabb och fick själv skjuts.. men vi tävlade dumt nog, och en kille small rejält i marken påväg till Strömpis.. Ögonbrynet hängde och vi fick stå och trycka ihop såret i väntan på taxin som skulle ta honom till sjukan = Inget Strömpis för honom :( och jag fick glatt cykla endå eftersom dom inte kunde ta med cyklarna i taxin.. gick helbra på vägen dit!
Dansade hela natten lång, en såndär klockren kväll med lagom mycket alkohol och massor av dans, me like !
När vi däremot skulle cykla hem var det inte lika stabilt längre och jag ramlade två gånger med cykeln! (Y) så nu har jag skrapsår på båda knäna och en bula på huvudet eftersom jag ramlade in i ett räcke ena gången :P trött man blir!

Mindre kul med föreläsning 9.15 imorse! Fortfarande full, dödshungrig och trött satt jag glatt där och försökte lyssna på en Otroligt tråkig gubbe som hade "Vetenskaplig grundkurs" minns ingenting, det var totalt värdelöst, hade inte missat något om jag sovit vidare som vissa gjorde.. suck.. men men, hade lite kul endå när vi satt och skrev meddelanden till varandra om hur tråkig gubben var att lyssna på :P småbarn..

Idag har vi legat och tittat på SATC hela dagen i princip, jag var iväg på en kopp kaffe en snabbis.. för bra serie alltså, att jag inte upptäckt det tidigare! Så kloka kvinnor alltså, like alot!

Imorrn är det utgång på Kåren som gäller (Nattklubben här på campus) Riktigt nice, nära hem, ca 5min.. då kan man tillochmed krypa om man måste och jag slipper ta cykeln!

not to self; ska aldrig med cykla full !

Godnatt kära vänner <3

There's a crowd!

Två hektiska dagar skulle jag vilja säga, fick hemtentan i måndags, jag och Sofie åt massa god frukost sen satte vi oss med varsin dator och försökte ta tag i tentan.. det kändes först enkelt, sen blev det plötsligt värre och allt stod stilla, fick ihop nästan ett A4 till fråga 3 innan vi gav upp och åkte in till stan för lunch istället (ett A4 är minimum för varje fråga). Vi åt, shoppade, och cyklade, fördrev väl sisådär 3timmar i stan i alla fall, juste vi tvättade här hemma också innan vi åkte!
Sen var det bara hem och försöka skriva igen, det gick bättre och vi fick ihop nån fråga till innan vi rann i säng.
Vaknade 10.00 imorse, båda helt slut, dunderförkylda, hostiga och allmänt opeppade, men vi satt här inne med varsin dator i knät ända till ca 17.30 då vi gick ut på promenad eftersom huvudet kändes som det skulle sprängas ungefär vid det laget. Sofie hade skrivit klart då medan jag hade fråga 1 kvar..
Men NUU är jag ÄNTLIGEN klaaar! Så himla skönt! Har endå till 15.00 imorgon på oss att lämna in den, så jag är för första gången i mitt liv i ganska God tid :) NÖJD !
Nu hoppas jag bara på att jag blir godkänd, blir jag inte det, är det bara att göra omtenta, men vore ju skönt om det var överstökat i och med denna!
Nu ska jag sova godare än någonsin, inga måsten, inga krav, bara soova!

Godnatt / S

Hemtenta..

Det här var ju kanske inte det enklaste jag varit med om, var på tok för länge sedan jag skrev något på det här viset. Men det ska nog gå vägen, har även hunnit med en runda i stan idag, vi köpte en våg, en mixer för att kunna göra smoothies till frulle, fettförbränningspiller, ett och annat klädesplagg och åt supergod sallad på Java, stöört gott, åt upp varenda liten sak på tallricken :D

PLUGG NU HEJ

Sunday Bloody Sunday

Fartfylld helg återigen, har skakat rumpa, träffat familj/släkt, fått en cykel, träffat ännu fler nya härliga människor, inte ätit fyllekäk en enda gång!
Det är väl ungefär det, ska bära upp sängen idag så jag slipper sova på luftmadrass och därmed döda min stackars rygg, skön...T !

Idag ska jag väl bara ta't lungt, kolla på film eller nått, har iofs precis dampat loss till "Hardcore workout mix" egenkomponerat aerobic-pass, Sofie är ute och springer så jag kände mig tvungen att röra lite på fläsket jag med, lite styrka på det med, rätt skönt såhär efteråt iaf, men nu blev jag ju svettig och orkar inte duscha.. haha men jag ska göra't lovar't ! ;D (skriver som en bonde med flit med tanke på orten jag befinner mig i)

Nu vet ni iaf vad jag har gjort i helgen, hoppas ni mår bra!

Mamma; Tack för att ni kom med massa saker jag behövde, för att ni bjöd mig på mat, riktig mat! Alltid trevligt att träffa dom närmsta när man varit iväg ett par veckor med massa nytt folk :) <3

Love

Blondie

2 timmar av min fredag spenderade jag på frisörsalongen "People" i Örebro, jag blev lite lite korthårigare och lagom mycket ljusare! Redo för en nystart i livet, glömma gammalt strunt och gå vidare, PUSS

/Sandra

None of us were angels

Äntligen Fredag! :)
Idag ska jag åka in till stan för att leta upp en vettig frisör och få lite ordning på kalufsen, blonda slingor och sen tänkte jag be dom klippa upp det rätt mycket, får väl se hur det slutar..
Har diskat och städat upp lite här på morgonen, idag kommer sambon Sofie hem från Rimbo igen :D

Hon tar även med sig en vän hemifrån, ska bli trevligt, ikväll ryktas det om filmkväll, det blir isåfall första fredagen utan alkohol sen jag flyttade hit, stackars kropp!
Men imorgon däremot då kommer släkten och familjen hit för att äta lunch med mig, lämna massa nödvändiga grejor såsom CYKEL (Äntligen slipper jag åka pakethållare, har HEMSKA blåmärken på insidan av låren av allt åkande) lite mer kläder osv. Ska bli kul att träffa dom, speciellt familjen <3
Det är inte förrän man flyttar så långt ifrån dom att man inte kan ses när helst man vill som man märker att man saknar dom..

På kvällen ska vi laga god mat och sedan blir det utgång <;P

På söndag eller i början av nästa vecka ska jag köpa gymkort (allkort) på gymmet som finns här på skolan, tar väl 10min högst att gå dit, och med allkortet får man tillgång till alla motionspass, danspass & självklart gymmet! :D Nu ska jag bli fit igen hörni!

Nä dags att ta tag i mig själv nu så jag kommer iväg någongång!

<3
/S

22år !

Jahaja då var man 22år nu då, känner mig oerhört gammal...

Eller jaha det var bakfull jag var, vilken helkväll igår alltså! INSANE!
Började med För-Förfest hos oss, sen gick vi till Lisa på Förfest som blev ett äkta fylleslag, jävla dricklekar alltså, det kommer bli min död! Sedan åkte vi cykel till Strömpis, sedan vidare på Efterfest och tillslut Efter-Efterfest hos oss.. tror dom sista gick vid halv 6.. då slängde vi mer eller mindre ut dom för att vi ville sova :P Men det var kul, glad och tacksam över de som var med och förgyllde min födelsedagsnatt och gjorde den till något grymt! <3

Jag och Elin gick och handlade frukost 10 imorse, hurtigt av oss tycker jag med tanke på den sena efterfesten, sen kollade vi på Bring It On och bara tog det lungt, riktigt skönt, när hon åkte hem så kollade jag på film på datorn, slumrade lite och så har jag ätit middag i form av Keso :P lyx!

Nu ska jag nog titta på mer film, eller kanske börja titta på "Tre Kronor" som jag just laddat ner, Nostalgi!!

Take Care
/S

ONSDAG = FEST!

Hej på er!
Imorse hade vi seminarie mellan 8-10, det gick strålande och för en gångs skull kände jag mig inte helt lost, jag hängde faktiskt med helt okej och kunde dessutom slänga in en och annan mening som visade att jag förstod ;)
Säger ju det, jag är smartare än jag ser ut! haha

Efter det bar det av till stan för shopping på systemet, lunch på "Saigon" (MUMS) och sen hem till Elin för att plocka ihop lite festkläder åt henne, buss till studentgatan igen och hem till Alex för att packa ihop mina grejer där, bar över allt hit (mitt nya hem hos Sofie), hon har åkt hem till Rimbo i två dagar så jag bor ensam här nu :P tråkigt! Men idag har jag iaf haft Elin här, vi har druckit kaffe, legat i sängen och tittat på "Flashdance" och nu ska vi börja fixa oss inför kvällen!

Det vankas förfest hos Lisa några hundra meter härifrån, sen är det utgång på "Strömpis" med Caribean-tema, Sommarkläder once again, Brrr, det börjar bli för kallt för bara ben nu! Ikväll blir nog allra sista kvällen med bara ben.

Känns jättebra med flytten än så länge iaf, känner mig inte lika ivägen hos en tjejkompis, och det är mer tjejaktigt här inne så jag känner mig inte lika lost heller :) Tack Sofie!!

ALL IN ALL OUT
/Sandra

Life is Good!

Åh vilken underbar dag jag har haft :D
Först lunch med Sofie och Elin på Pastabuffen på campus, 55kr så får man äta hur mkt man orkar, och då finns olika pastasorter, ca 6 olika pastasåser, och ett helt bord med grönsaker, frukt & KESO!!
Skulle kunna äta ihjäl mig på det stället, sjukt gott och billigt OCH man blir mätt om man vill, mmm!

Sen var det dags för "Från Ling till Yoga" lite teori först om Linggymnastiken och sedan hur det utvecklats till dagens motionsformer såsom friskis och sv. gymnastikförbundet, så jag trivdes som fisken i vattnet där, kände igen nästan allt eftersom det är något man hört igenom livet som gymnast, sen provade vi lite Linggymnastik, det var en upplevelse må jag säga, haha, kollade även på videos från Jane Fonda's tid och vi blev sjukt sugna på aerobics, så så fort jag fått pengar blir det "Allkort" på gymmet och sen blir det pass och styrketräning för hela slanten, SOM jag längtar, ska äntligen få tillbaks min kropp!

Har tvätttid mellan 16 - 19, så nu ska jag få rena kläder igen, sjukt skönt! sen ska jag väl packa ihop det mesta eftersom jag flyttar till Sofie imorgon, som förövrigt åker hem till Rimbo så jag blir ensam där tills på Fredag :P kommer kännas skumt att vara ensam, har inte varit ensam på en vardagskväll sen jag kom hit! kommer väl bli rådeppig, haha, närå :)

Måste även läsa klart sista halvan av boken "Idrottens Historia" och två artiklar på ca 15 sidor var, sen komma på 2 - 3 frågeställningar och skicka in ikväll, det är dagens uppgifter, ska bli skönt när det är klart så man kan slappna av tills på måndag då vi får tillgång till Hemtentan, då blir det Råplugg till onsdag 13.00 känner jag på mig, men det ska nog gå bra :)

Idag har vi även planerat utgång imorrn dels för att det är Onsdag = "Studenternas dag" & För att jag fyller år på torsdag, och vi är lediga torsdag och fredag så det blir första onsdagen man kan gå ut utan att behöva gå upp 7 dagen efter och verka duktig i tre timmar, haha!
Sen på Fredag är det filmkväll här på studentgatan & på lördag middag och Utgång <;P

Love Life
/S

Tisdag

Godmorgon!
Har sovit hemskt dåligt inatt, drömt massa konstiga drömmar, vaknat och varit arg, sen kommit på att det bara var en dröm men fortfarande känt mig besviken.. hatar det!
Men men nu har jag kommit upp, fått i mig lite kaffe och ska ta tag i läsandet igen, Idrottshistoria är inte jättespännande ska jag säga, vissa delar i boken kan vara smått intressanta men mestadels ser jag bara massa årtal och kungar hit och dit = trist! Men men det är bara att ta sig igenom boken på 300+ sidor och se glad ut ;)

Idag står det "Från Ling till Yoga" på schemat, vad det innebär har jag inte riktigt förstått, eller alltså Ling = Linggymnastik, Yoga = Yoga, det vet jag ju, men jag hoppas iaf att vi kommer köra lite Yoga :)

Får svårt att slita mig från datorn när jag börjar leka med bilder i photoshop och lyssnar på musik, haha suck! Jag vet ju så väl att jag fastnar..

Idag är sista dagen och natten hos A. imorgon tar jag mitt pick & pack och flyr till Sofie 50m bort, långväga flytt!
Blandade känslor, tråkigt att lämna någon som får mig att skratta, skönt att lämna någon som får mig att bli ledsen, kul att flytta till någon som bara gör mig glad och som jag har kul med och som är tjej så man kan prata på ett helt annat sätt, som sagt, blandat! Men som helhet känns det rätt bra tror jag

"Another Day, Another Time and Place, Another Day For You And Me"

Slänger in en finfin bild på mig under "Örebrodagen" Då alla sektioner tävlar mot varandra en hel dag på stan, vi kom till final men kom tvåa där, riktigt tråkigt eftersom vi var Grymma! Men Men något hände och det ville sig inte riktigt, vi var snyggast på stan iaf ;) SNYGGA FINA GIH <3


/S

Skogsmulle!

Klar för att inta skogen & överfalla myggen!

Måndag!

Skönt att få sova ordentligt, börjar inte förrän 13.15 idag och har "Friluftsliv" till 16.00, rätt soft liv man har här ibland alltså ;) Ska alltså ut i skogen och slåss med myggen, grilla och mysa!
Fast sen måste jag hem och läsa, försöka få tag på två artiklar och göra frågeställning inför seminariet som är på onsdag! Måste vara bättre på detta seminarie, kände mig inte helt nöjd efter förra ska jag vara ärlig och säga, bakis/full & hade inte läst ordentligt, fy på mig!

Har ägnat hela förmiddagen åt att lyssna på musik och funderat, tror allt blir enklare så fort jag kommer härifrån och flyttar till Sofie :) jag menar det är svårt att glömma någon som man måste se varje dag!

Men nu ska jag fixa mig och sedan bege mig mot skolan, ta hand om er!

/S

Nollefriden är över

Vilken hektisk helg det har varit! Helt galet, för mkt alkohol i vanlig ordning, träningsvärk efter dans och pakethållsåkning, men jag är glad endå :D

I Fredags hade vi ju som sagt vinkväll med nollegruppen och pratade lite kring poängjakten, mycket trevligt, efter det bar det av hem till Lisa, jag hällde i mig lite vin medans hon diskade, sedan följde jag med A och hans vänner till Kåren en sväng, shots, drinkar, öl.. bra kväll!
Upp 10 på lördagen för att åka till stan och samla ihop alla grejer till poängjakten, det gick alldeles strålande, tror vi fick ihop ALLT på listan utom ett klamydiaintyg :P tack gode gud att ingen hade ett sånt!
Åt en välförtjänt god lunch på en Thairestaurang, mycket mysigt, mycket dyrt men HEMSKT GOTT!
"Sista måltiden" kallade vi det, riktigt sorgligt att sitta där med sin älskade nollegrupp och äta sista måltiden ihop :'/

Stressade hem, packade ihop väskan, duschade, fixade mig sen var det bara att åka iväg igen, ännu en gång på någons pakethållare (min rumpa är förstörd)
"Förförfest" hos en fadder, sen bar det av till "Högströmska" där festen hölls, jag höll i den stulna vägskylten hela vägen och var livrädd för att det skulle åka förbi en polis! :P men det gick bra, tillskillnad från två andra grupper som blev stoppade och blev av med sina skyltar, haha!

Festen var grym, vi borde vunnit, men gjorde det inte konstigt nog, tror det var fusk igen ;)
Det var dans så länge folk orkade stå på benen, tillslut var vi väl 15st kvar där och kämpade men tillslut gav vi oss och åkte cykel hem, DÄCKADE totalt så fort jag fick syn på en säng!

Vi hade ett "moment" med nollegruppen ute på gräset, vi stod i ring och kramades och alla fick hålla ett varsitt tacktal, riktigt mysigt, nästan så man grät, för i och med festens avslut så är nollningen offecielt över, känns jättetråkigt faktiskt, vad ska man nu göra varje dag? och man har ju fått så god sammanhållning i gruppen att vi känns som en familj, måste fortsätta ses!

MEN nu till det bättre, under nollningen får ju inte faddrar ragga på eller göra något med nollorna, det som kallas "Nollefrid", den är nu över och det är fritt fram för alla att ragga på alla, härligt ;) finns ju en och annan riktigt snygg Fadder ska jag tala om! rawr ;)

Idag har jag bara tagit det lungt, gick till Sofie en sväng för mat, film och skitsnack! Riktigt behövligt, vi kom fram till att Killar är för rädda för sitt eget bästa och att dom Måste börja prata med varandra om känslor.. Jag är så trött på allt vad killar heter så jag tänkte leva lite nu istället, vara singel, ha kul och hänga med mina underbara vänner istället :)

Nu ska jag redigera lite bilder jag fick av Sofie, mysstund framför datorn med andra ord!

Godnatt, LOVE

Ready!

Redo för vinkväll! Puss på er


Här har ni mitt nya glada pigga jag :D


Freaky Friday Folks!

Äntligen Fredag!

Hade föreläsning 10.15 - 12.00 om "Idrottens Organisation"
Kan ha varit den tråkigaste föreläsaren jag stött på, tiden gick långsamt och det var helt ointressant att lyssna så jag och Sofie ritade smileys och noter istället :P kändes precis som när man gick i högstadiet igen och satt och klottrade ner sina anteckningsblock istället för att lyssna :P
Det var det enda som stod på schemat idag precis som många andra dagar, hur skönt som helst, resten är fritid, lästid, grupparbetestid, men idag behövs inget göras, så jag är glad :D

Ska vila lite nu innan det bär av in till staden för systemet och vinkväll med min nollegrupp :) mycket trevligt, ska även planera inför poängjakten som ska redovisas imorgon på sittningen på Högströmska! NICE!
"It's Friday I'm In Love"

Hur mår jag då? Jo jag mår strålande psykiskt, fysiskt är det lite värre, det här med nollning tar på krafterna, jag har ont i alla kroppsdelar jag äger, som blåmärken eller träningsvärk precis överallt, ont i halsen, förkyld, feber? hosta.. and so on and so on, som om man varit på charterpartyresa ungefär! ;P men så länge jag mår bra i själen så gör det inte så mycket fakiskt :D

Har precis ätit lunch med min husvärd, vän och kock Alexander, vet inte hur jag kommer klara mig utan honom sen, helgen han var i stockholm och jag var ensam här så åt jag ca 2 gånger på en hel helg, lagar ingen mat åt mig blir det ingen mat, för jag glömmer bort det :P bra diet kanske iofs!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på One Tree Hill innan det är dags att åka till stan!

Trevlig helg mina vänner, LOVE

Förtydligande

Sandra <3 Örebro !

Torsdag & Första seminariet avklarat!

Phu vilken jädra kväll igår alltså!
Började med tävlingar mot våra faddrar, självklart hade dom gjort upp så dom skulle vinna hur som helst, så dom vann alla grenar på ett eller annat vis med mer fusk än vad som ens var kul, de flesta blev lite griniga på att det inte var fairplay, visst att dom gjorde det som en kul grej men många idrottsmänniskor är ju väldigt tävlingsinriktade så det var väl sådär, jag skrattade mest åt att dom alltid hade sjukt mkt mer poäng än oss och att deras fusk inte räknades som fusk medans våra var stenhårda :P haha men det var kul att röra på sig lite iaf!

Sedan bar det av på förfest som vanligt med de olika "nollegrupperna" som det så fint heter, vi nollor är dom faddrarnas barn och varje grupp har ca 3-5 egna faddrar, våran är toppen, partyfolk! ME LIKE!
Fotboll i bakgrunden, "Ring of fire" (jag hörde självklart till dom mest påverkade när spelet var slut eftersom jag är så sjukt dålig på alla regler och drar på mig 12 straffklunkar i minuten), massor av skratt och planering inför poängjakten som avslutas på lördag under "GIH-Sittningen" woho, vi ska vinna!!

Här åker man inte buss, inte taxi, utan man CYKLAR till krogen, jag har ingen cykel ännu så jag får alltid åka på pakethållarn, FYFAN va ont man får! Dåren jag åkte med igår heter Petter och är från Västervik, han var dyngrak, jag med, och han bah kööörde, upp och ner från trottoarkanterna så jag flög hit och dit, AJ AJ AJ SMÄRTA!
Väl framme på krogen "Strömpis" var det full fart på dansgolvet till stängning, riktigt kul och spårad kväll, Alla GIHare stod i ring och dansade vilt, efter stängning gick vi som vanligt till MAX, fysatan vad gött det är när man är fuller! mmm.. efter det vinglade vi hemåt till fots, kom hem blev insläppt av A som hade varit hemma hela kvällen och däckade pang bom!

vaknade av mig själv 07.30 och fick panik, klädde på mig något stiligt, försökte sminka mig, vinglade in i väggar, snubblade (ja ni vet hur det är när man sovit 3h och fortfarande är full när man går upp) sprang till skolan!
Skulle nämligen möta min grupp 07.45 för att gå igenom vad vi skulle säga på seminariet, phuuu säger jag bara, Ena tjejen Elin som är en av mina närmsta vänner här var dyngrak igår så hon kom inte alls idag vilket jag förstår! :P så vi var två små tjejer som stod där framme framför klassen och berättade om en vetenskaplig artikel som handlade om skolidrottens betydelse, sjukt intressant, men jobbigt att berätta om när man fortfarande är full och itne riktigt vet vart man är! Men det gick vägen och nu har jag avklarat mitt första seminarium på universitetet, ching ching Grattis till mig!

Så nu behöver jag inte läsa något på ett tag, Tack gode gud! Så trött på engelska vetenskapliga texter, huvudvärk!

Har hängt lite med Sofie idag, skrattat åt nattens händelser och haft det allmänt bra, för övrigt ska jag nog flytta in till henne istället snart, trött på att bo med någon som beter sig som han vill och som man bara duger åt ibland, tack men nej tack!

Finns så ruskigt mycket snygga killar på GIH så man svimmar! Gah 

I LOVE THIS LITTLE TOWN!

Ta hand om er vänner, Kärlek
/Sandra,Göran,Lilli,Pingu

Välkommen till min nya blogg kära vänner!

Nu lämnar jag min gamla blogg och därmed mitt gamla liv bakom mig (hehe nerå inte hela) ;)
Ni som är värda att finnas kvar i mina tankar vet vilka ni är och jag är djupt tacksam för att jag har er även om vi inte bor i samma stad längre!

Jag kan börja med att tala om att jag hyrde ut lägenheten, tog mitt pick och pack och flyttade till Örebro 25Augusti 2010, och det kändes så bra redan från början, att lämna Huddinge och gammalt groll bakom mig, jobbet var jag så trött på så jag ville helst bara dö, hade aldrig överlevt en till vinter där! Tack gode Gud !

Så nu bor jag här, just nu inneboende hos en god vän = 2 pers åp 18kvm, delar kök med typ 8 andra...
riktigt mysigt ;)
Började läsa "turismutvecklarprogrammet" men det kändes inte riktigt som min grej med Kulturgeografi som huvudämne i 3 års tid, så jag blev än mer lycklig när jag fick besked om att jag kommit in på mitt förstahandsval som reserv, så jag gick till skolans olika akademier och gjorde avbrott på ena programmet och hoppade på det andra, Alltså läser jag numera "Management in Sport & Recreation" på GIH Örebro med Idrott som huvudämne, vilket passar mig utmärkt ! Så jag är glad, nöjd och redo att starta ett nytt kapitel i livet, STUDENT!

Nollningen har pågått för fullt sedan 26 Augusti med fester, förfester, utgångar och andra aktiviteter nästan varje dag, och är ännu inte slut, ikväll har vi "GIH Kamp" Nollor vs. Faddrar, vilka är bäst?
Ja det återstår att se, vet inte om jag ska delta, har en hel del att läsa inför morgondagens seminarium och ikväll är det som vanligt förfest och utgång så jag har inte hela natten på mig direkt :P

Trodde aldrig att jag skulle vilja sitta i en skolsal igen, Läsa en stor tjock bok, plugga, lyssna på en trist lärare i timmar.. Men det här känns hur bra som helst, jag lär mig faktikst, jag läser, lysnar, tar in information.. helt otroligt, det hände nästan aldrig i gymnasiet, det handlar om inställning, och i gymnasiet hade jag bara Gymnastik i huvudet, la allt annat åt sidan, men nu är det andra puckar ;)
Sen att allt handlar om idrott, hälsa, kost, träning just nu gör ju saken betydligt lättare, det är ju föreläsningar och böcker om det jag tycker är intressant här i livet!

Står i kö till egen bostad, men det går trögt, många här som inte har något eget boende ännu som också trängs med rumskamrater, så inte är jag ensam i alla fall!

Nu har jag sammanfattat det jag kom på såhär lite snabbt, måste som sagt läsa ännu mer nu innan kvällen drar igång! <;P

På återseende mina vänner, ta hand om er och varandra!

Saknar inte Stockholm, Huddinge för fem öre, men jag saknar mina närmaste, ni vet vilka ni är <3 LOVE


RSS 2.0