035

Ännu en dag avklarad av truppkollot! Tröttare än igår, ont överallt och vill helst bara lägga mig för att sova nu, men det är för tidigt.. så jag sitter här och glor på SOS Gute istället :) 
Barnen är supersöta för det mesta, ganska dåliga på att minnas vad man sagt åt dem, men det ordnar sig tillslut, kul att se framgång och att det finns hopp i föreningen, det är ett gäng grymma ungar som är påväg till Eliten nu, underbart att skåda!
Hittade 033 imorse när jag väntade på bussen, 034 dök upp på Parkeringen när vi skulle handla mat och alkohol till midsommar jag och mamma! Yes Alltså! Talar alltså om "Platespotting", en farlig lek som går ut på att man ska hitta reg.plåtar med numrena i ordning från 001 till 999.. jag har hållt på i säkert 2,5 månader och har alltså kommit till nr 034 idag! Det går framåt! Det är sjukt kul, man blir fast och farlig för trafiken, ser ni 001 är det bara att börja, sedan hittar man 002 och då börjar man fatta tycke för leken, vid 003 blir det svårt att dra sig ur.. ;) have fun! 
www.platespotting.com <-- här har ni sidan där man registrerar sig och kan uppdatera när man hittat nya nr för att hålla koll på vart man ligger om man råkar glömma ;)
Imorgon kommer jag hitta 035, det vet jag! 
Imorgon kommer också min älskade älskling med, underbart! Saknar honom som tusan.
Broder fyller 31 imorgon så på kvällen blir det tårtkalas här med, trevligt! 

Nu längtar jag mest av allt till midsmmar, upp på landet och mysa med nära och kära :) 
Sedan längtar jag till Kroatien, 6 augusti far vi.. Kärlekssemester.... Senaste fem sommrarna har bestått av krökarresor till Ayia Napa, det har varit GRYMT JÄLVA ASKUL! Men nu får det räcka för mig, i sommar blir det lugnare, en ny upplevelse ;)

S<3J

MyLove

Kärlek
Älskar att älskas utav dig.

Vi har allt att vinna

Kollaget gick det sådär med, ska ta tag i det någon dag, jag lovar! :)
Befinner mig just nu i mors och fars soffa i Segeltorp, har alltså tagit mig till Sthlm och detta gjordes med tåg igårkväll från Eskilstuna dit karln min körde mig så snällt, tacksam, gick inga bra tåg alls från Flen, skulle ta två timmar.. No way!
Som vanligt svårt att somna utan min bättre hälft brevid mig, men tillslut somnade jag och sov heela natten.. dvs. enda tills klockan ringde 06.30, då ville jag mest bara dö.. fyfarao så trött man kan vara!
Helgen var fantastisk, gillar Js vänner i Flen som bara den, vilka underbara grabbar det är alltså! Lätta att umgås med, roliga, snälla osv osv.. jag och J ser knappt varann en kväll ute med dom, det tycker jag är hur bra som helst, att vi kan vara ute tillsammans men inte klänger på varann trots att det är i hans hemstad och med hans vänner :)

Får beröm av olika vänner till honom varje gång tillochmed för att jag håller mig på min kant när vi festar ihop, uppskattat! Det var en Grym kväll på Amazon med andra ord, som vanligt!
Idag var första dagen på Truppkollot där jag agerar tränare i fyra dagar, det gick bättre än förväntat, var lite orolig att jag skulle råka bryta armen på nått barn eller så eftersom jag inte har passat på ett bra tag, men det var inga problem, sitter i ryggmärgen tydligen :) Passade på att ta några studs på trampolinen och tumblinget med såklart, oj så skoj! Kommer garanterat ha träningsvärk imorgon, men det gillar ju jag, så det gör inget :) 
Tog en skön powerwalk hem från Fruängen i regnet, mycket skönt!
Carro, Andreas Och Nellie var här och fikade en stund ikväll, mysigt! Hon är så otroligt söt den ungen, pladdrar på, man förstår ungefär hälften men hon är nöjd endå, gullnos! Fick en glass som hamnade både här och där, mest i munnen faktiskt, imponerad! Sen lekte hon med hundarna eller "nonnen" som hon säger, kastade leksaker och godis, hur söt som helst, som alltid, mycket trevligt att träffa familjen lycklig <3
Nu blir det att ladda inför Johan Falk - GSI, man får inte nog av dom filmerna... vet inte om det beror på själva filmen eller Joel Kinnman... men men, ska se't i alla fall, tillsammans med Mamma och Nonnarna, Måndagsmys!


Ps. I LOVE YOU KARL JÖRGEN PETTERSSON

Save me from myself

Har läst säkert 20 olika bloggar senaste timmen (sitter med internet via iPhone så det går inte särskilt snabbt) och bara känner sån stark längtan efter ett och annat! Sånt jag vet jag inte kan ta tag i förrän jag pluggat klart med mera.. läskigt att känna en sådan stark längtan efter något och samtidigt vara rädd för att det inte ens är en möjlighet att få det som jag vill ha det. Men men, only time can tell!
Får hur som helst fjärilar i magen när sitter och ler fånigt för mig själv när jag läser om det :') jag är nog en överkänslig människa.
Saknar mina vänner hemma i Stockholm & Huddinge något otroligt! Önskar att jag kunde åka dit idag, NU för att se dom, krama dom, skratta med dom och allt det där vi gjorde förr. Men jag får hålla mig till söndag, då åker jag hem!
Man kan inte få allt här i livet det har jag redan förstått, men det är jobbigt när alla vänner och bekanta numera befinner sig på alla möjliga ställen i Sverige & Övriga världen, jag vill ha dom som betyder något för mig nära hela tiden så man kan träffa dom när som helst, så att ingen känner sig bortglömd, åtsidosatt osv.. det är svårt att få det hela att gå ihop nu när man skaffat sig en hel drös nya vänner i skolan, vänner som på sjukt kort tid har kommit än så läskigt nära, det känns som att jag har känt vissa av dem hela livet, underbart när man fungerar så bra ihop med människor, det var ju trots allt min största rädsla inför flytten till örebro att jag inte skulle få några vänner, men det löste sig fin fint! 
Men ni där hemma ska veta att jag tänker på er Ofta, saknar er, minns tillbaka, tittar på bilder och filmer, skrattar för mig själv med mera, jag älskar er!
Tänkte försöka knåpa ihop ett kollage med bilder och slänga upp, har dock inte så många på den här datorn då jag slängde min gamla i golvet en spårad? efterfest förra året.. ja tänk var obesvarad kärlek kan göra med en ;)
hehe, jaja lite photoshop nudå och ett tappert försök till att få ihop ett gäng finfina bilder av mina vänner <3

I know now you're my only hope

Hade en UNDERBAR kväll igår med J!! Middag i Eskilstuna (maten kunde varit godare) men sällskapet vägde upp det hela, promenad genom stan sedan vidare ut till Sundbyholms Slott för att titta på båtar och äta glass, det behövs inte mer än så för att göra mig nöjd en speciell dag :) jag är supernöjd och förmodligen mer kär än innan!
Idag regnar det.. mindre kul, men jag får vara glad att jag inte behöver vara utomhus utan kan ligga inne och glo på film medans karln jobbar (målar) utomhus.. om det ens går nu? =/ annars har dom väl fikarast, inte helt fel det heller!
Seven Heaven på tv nu, för gosig serie dagar som denna :')
Ikväll kanske vi tar en tripp till vårt hem i Örebro för att kolla till den och vattna blommorna, och så vill jag hämta min systemkamera med! Förstår inte hur jag kunde glömma den när vi åkte därifrån "för" sommarn.. dåligt! 
Annars kanske det blir lite partaj med Flensgänget, inte helt fel det heller!
Love lift us up where we belong

Redo för halvårsmys

Min webcam kan vara det sämsta som tillverkats på 2000-talet, och den är inbyggd i datorn.. men men en halvtaskig bild berättar tillräckligt.. nu kommer han snart hem och sen ska vi åka och äta middag, restaurangmat, fyfasiken så gott! ha en fin kväll gott folk!
ff

My heart beats for you

Idag har jag och min J varit tillsammans i hela 6 månader officiellt! Tiden har sprungit iväg men det har varit fint på vägen, upp- och nedgångar, men hur som helst har det alltid slutat med att vi vuxit ihop starkare och kommit varann närmre, det är det som är det fina! Jag har inte haft en "riktig" pojkvän såhär länge efter mitt och Fredriks 7årsförhållande! Det är stort bara det, trodde aldrig att jag skulle hitta någon som fick mitt hjärta skutta omkring på riktigt igen, jag är överlycklig, det här är så bra för mig!
Just nu är han på jobbet men ikväll ska vi åka in till Eskilstuna och äta, eventuellt gå på Bio om det går nå sevärt. Trevligt ska det bli! Jag & Min älskade karl <3
"En man
En kvinna
Har sin egen värld
För sällskap
För stöd
Och för glädjen att va här
Ta min hand så följer vi vägen
Genom regn och sol är jag din
Vi tar med oss den gyllene regeln
Och förs fram av en viskande vind

Idag är det bara du och jag
Idag är det bara vi två
Du är min
Och jag är din
Och kärleken förde oss samman!"

Långsamma dagar

Onsdag och snart är det äntligen helg! Det ser jag fram emot :) att få träffa Js kompisar här i Flen, lite festligheter men framför allt att få umgås med min kära utan att han är dödstrött och inte ens orkar hålla sig vaken! Lovely
Dagarna går otroligt långsamt när jag inte har något att göra om dagarna eller någon att prata med.. jag blir trött, ser på film, läser.. orkar inte ens äta, men det behövs ju knappast när man endå inte rör på sig ;) en och annan frukt slinker ner för att inte ställa in kroppen på "svält-mode" så den suger åt sig allt den kan sen, för det vill jag ju inte inför sommarens bikinistunder.. 

Har börjat träna lite traditionell "gympa-styrka" för att få någonting vettigt gjort om dagarna här i Hälleforsnäs, så det är ju alltid något! Lite träningsverk känner jag av, men det är ytterst lite!
Nästa vecka ska jag vara tränare på ett truppkollo hemma i Sthlm, så på söndag bär det av hemåt. Ska bli kul att agera tränare igen (det var ett tag sedan) och vara i en gympahall från 9 på morgonen till 16.30 på em. Tänk hur mkt kul man kan hinna med på den tiden? Ska nog dra av ett par volter under pauserna minsann, tjoho!
Efter det är det äntligen midsommar och då ska min kära och jag med upp till Vätö med familj och vänner, traditionsenligt och trevligt! Gillar't, sola, bada o allt de där, LIKEALOT!

Nu ska jag spendera lite tid med J innan han somnar igen :P Hej så länge!

Där elden falnar men fortfarande glöder.

Tusen ljus tänds och släcks

Jaha.. då var det sommarlov! Inte lika kul som jag minns det.. men det kan ju bero på att alla vänner befinner sig utspridda över hela landet nu för tiden, svårt att hinna med alla, svårt att orka vara ifrån min älskling allt för länge, jag är beroende av närhet, kärlek, pussar och kramar.. utan dem orkar jag inte med mycket och släpper iväg känslorna för det är lättare så.. mitt hjärta är skadat sedan innan och det får jag känna på nu..
Men men, har haft fina dagar i alla fall :) Hemma på studentfirande för min fina kusin Alexander och min fiiina vän Linda, mycket trevligt att kunna delta och att träffa en hel drös människor jag inte sett på länge! Åkte över helgen iväg till Vätö med familjen och radarparet Emelie & Matte, det behövdes verkligen! Bara vara med familj och vänner, långt bort från stan, sola, grilla, BADA I HAVET! som jag har längtat efter :)
På söndagen fick jag nog och tog tåget till Hälleforsnäs och min älskade karl, det behövdes det med, utan honom sover jag oroligt så nu har jag fått sova två ordentliga nätter, tack! Jag vet att det inte är bra att vara så sjukligt beroende av någon, men vad ska jag göra, skadan är redan skedd.. utan honom får jag svårt att andas, får tillbaka känslor från förr, känner mig deppig och livlös. Saker som hände förr har fått mig att bli såhär tyvärr, men hoppas det växer bort med tiden, vill ju kunna vara ifrån honom utan att må så dåligt!
Nu kommer han hem från jobbet! <3

Imagine

Idag är det utspring där hemma i huddinge, hade varit trevligt att kunna va där och se alla glada studenter men men.. jag får ju snart sommarlov i alla fall.. känner helt galet, inte haft sen 2007! 10.15 har vi opponerings seminarium, sen ska jag hem och skriva ungefär ett A4, sen är jag klar med skolan för denna termin och mitt första år på universitetet förhoppningsvis, galet!
Ikväll är det "mini fadder kick-off" för oss som ska vara faddrar till hösten! Hoppas vädret ordnar upp sig bara så vi kan vara ute :) Det ska spelas lite kubb, fås lite info och klunkas lite alkohol i sedvanlig studentliknande ordning.. efter det bär det av till Strömpis förhoppningsvis där Björn Rosenström ska spela ikväll, kulT!
Nej nu måste jag läsa arbetet jag ska opponera på så jag har något att säga! 

Min älskade lilla Farmor Naimi fyller år idag med! Stort Grattis till henne, kärlek!
"Mot gummi, glas och metall,
betyder ett mirakel inget alls"

RSS 2.0