1:a advent!

Välkomnar första advent med ljus, frukost och "unga mödrar"! Det enda som saknas är min karl, men ikväll kommer han hem, som jag längtar! Farligt att vara så van vid någons närvarande att det nästan blir jobbigt att vara ifrån varann en hel helg.
Är man dödskär så är man :)

Puss & Kram


Kärlek

JS


Bästa lördagsmyset i one-piecen!

Idag har det julshoppats minsann! Så nu sitter jag här och beskådar mina verk och bara myser! Saknar min älskling jätte jättemycket!!!! /Trött tjej


Set fire to the rain

Drink-kväll och det tunga artilleriet åker fram! :) skål


ARG SOM ETT BI!

Har idag fått ett väntat samtal som jag trodde skulle göra saker bättre, men det gjorde precis tvärt om!
Nu är jag arg, upprörd, besviken och ledsen Igen...
Ännu en gång har jag fått bevis på att man inte kan lita på folk..
precis vad jag behövde för min tillit, nu kommer jag lita än mindre på folk än vad jag redan gör! Tack för det..
vet inte ens vem eller vilka jag ska vara arg på eftersom ingen kan erkänna
vad som har hänt med min Älskade systemkamera som inte längre finns då
den är spårlöst försvunnen efter våran finsittning.. Har sällan varit argare än vad jag är Just nu,
det enda jag vill är att få tillbaka kameran, jag skulle kunna få tillbaks den anonymt på något vänster,
struntar blankt i Vem som är tjyven bara jag får tillbaka den..
det finns bilder där i som betyder oerhört mycket för mig som jag inte hunnit lägga över på datorn..
hade nämligen aldrig i min vildaste fantasti kunnat tro att den skulle bli "stulen" på det stället, bland det folket och under dom omständigheterna, dessutom var jag nykter kvällen till ära vilket stör mig ännu mer, hade jag varit onykter och glömt kameran någonstans hade jag liksom inte kunnat göra något, det hade varit mitt eget fel..
GAAHHH!!
Kan inte ens koncentrera mig på skolarbetet just nu, för jag kokar inombords och det enda jag tänker på är kameran, bilderna och alla pengar som jag skulle behöva lägga ut för att köpa en ny systemkamera.. och jag Vill ju verkligen ha en, HELVETE!!!
Nu vill jag hem och sätta igång förfesten med tjejerna, så man får lite glädje tillbaka.

PM-skrivande på Örerbro Uni!

Första dagen av skrivande.. Bara 8-10 sidor kvar med enkelt radavstånd.. Dåligt fokus, trötthet och "lack of motivation" sammanfattar nog stämningen här inne! Men vi kämpar..


The tables have turned

Fredag!
Äntligen, jag har verkligen sett fram emot den här fredagen :)
Organisationstentan över, vi börjar på examinationsuppgiften idag och
ikväll blir det drink-kväll med Elin & Lisa hos oss, det ska bli hemskt trevligt!
Jag har kommit på att med de fantastiska öronpropparna
sover jag likt ett barn om nätterna..
har nog inte sovit såhär bra på flera år, förstå hur vacker
jag måste bli med all denna skönhetssömn! ;)
Nej nu ska jag packa ner datorn i väskan och bege mig
mot universitetet för att möta upp gruppen och börja skriva..
inte alls sugen såhär dagen efter tenta att sätta sig och skriva,
men men, plikten kallar!
Ska nog dra på lite julmusik i vårt rum (om vi får något)
så alla blir på glatt humör, måste starta dagen bra vet ni :)
¨
Sweet Love

En del av vårt julhem


I'm dreaming of a white christmas!

Torsdag och imorse var det tenta-dags, 8.15 klev vi ner i den berömda bunkern..
Det gick över förväntan måste jag säga, men är inte säker på G endå, känns som att U är min favoritbokstav denna termin, vilket innebär omtenta, tenta, omtenta, skrivuppgift på 8-10 sidor varje vecka ungefär = Slutkörd!
Aldrig varit så trött som nu sedan jag började på universitetet, och det är inte bara jag som har det såhär och känner såhär, vi är flera så när utvärderingen av kursen ska in så ska lärarna få höra ett och annat.. jag menar, varför byta ut böcker till dubbelt så tjocka på engelska för att för "många" fick högsta betyg förra året? 
Det är samma innehåll i böckerna och grunderna i t.ex marknadsföring lär ju inte förändras på ett år, nej det var ett riktigt snedsteg av dom att hålla på och trixa med kurslitteraturen på detta vis, det har gått så långt att jag börjat titta efter jobb istället...
Nåja, nu är det som det är, bara att göra det bästa av situationen! 
Efter tentan var det precis det vi gjorde, det bästa av situationen alltså. Jag, Elin och Lisa åkte hem till Elin för att se på Mia Skäringers "Dyngkåt och hur helig som helst", den var Fantastisk och det hela bestod av två timmars skratt och tårar, sorgligt och så grymt kul om vart annat! Precis vad vi behövde nu efter flera veckors tentaplugg i olika delkurser om vart annat.. 

Vi åt enchilladas och bakade sedan den mest perfekta kladdkakan någonsin som vi åt till filmen "Surviving Christmas" med Ben Affleck i huvudrollen, Älskar att se på julfilmer såhär när det närmar sig, man får liksom känslan! 

Så jag tog känslan med mig hem till min älskade och satte igång och städade innan vi gick upp på vinden och hämtade lite julsaker, så nu sitter jag här i ett mer juligt hem och trivs utmärkt! :) 
På lördag ska jag ner på stan och införskaffa lite mer julsaker och lite sånt så jag kan fixa adventsljusstaken till på söndag med! Det är viktigt för mig att tända ljus på advent! 

J åker till sthlm över helgen så jag blir gräsänka! Men det går nog ingen nöd på mig för imorgon blir det festligheter med ett gäng godingar för att fira tentan, det ska bli kul!
Och på lördag kommer några från laget hit för lördagsmys, film, spel och massa kul ska vi ha här, det ser jag också fram emot, sedan på söndag är det ju efterlängtad träning 13 - 15.30 ! Hoppas det går lite bättre än förra söndagen, helst ska det gå så bra som det gick förra fredagen ;) Äntligen ställde jag dubblar på trampolin igen, det är en grym känsla! :D
Nu är det ett av mina favoritprogram på Tv, "drömmen om ett barn", älskar sånahär program! 
Bebisar, kärlek, sorg, glädje, mys <3 perfekt kombination för mig! 

Juste, idag betalade vi akvariumet, så nu är det bara att vänta på att det kommer hit från Gävle och sedan skaffa några sorts fiskar att stoppa ner i det, har fortfarande lite svårt att bestämma mig angående namn på min fisk.. förlsag någon? 

Ha en mysig kväll, det ska jag ha! :)

Längtar efter julen!

Hej hopp! 
Träningen igår gick bra, roligast var uppvärmningen där "norsk fylla" fick samtliga deltagare att fullkomligt brista ut i skratt, jag låg ner på golvet och skrek för att jag inte kunde andas.. det var bland de värsta skrattanfall jag någonsin upplevt! Personen i fråga som fick oss alla att skratta visste inte vad som var upp och ner och golvet försvann under fötterna på honom så han fladdra omkring i luften landade platt på golvet igen och upp igen osv osv.. det var SÅ kul! 

Idag har vi varit i skolan och försökt plöja igenom alla sidor organisation.. men det går trögt och vi har inte någon motivation någon utav oss känns det som, skulle någon erbjuda mig ett jobb nu skulle jag nog inte behöva tänka allt för länge :P men men det är väl såhär, det går i perioder, ibland trivs man som student ibland är det bara pest och pina! Bara att bita ihop och försöka ta sig vidare, allt går med lite vilja och våld !
Höftskyttarna hade träning vid tre så då tog jag och Elin våra böcker och förflyttade oss in i idrottshallen för att heja lite på grabbarna, alltid skönt att bryta av plugget med lite idrott vare sig man deltar själv eller bara ser på.. även om det allra skönaste är att delta själv då såklart! Jag är GRYMT träningssugen trots att vi tränat fredag, söndag, måndag nu.. jag skulle kunna träna 5 dagar i veckan om jag fick, finns ju knappast roligare sysslor iaf :) 
Gymnastik är verkligen fantastiskt! Allt fokus går åt gymnastiken när man är inne i hallen så alla bekymmer stannar verkligen utan för dörren, utan gympan den här terminen hade jag nog gått under på riktigt! 

Jag längtar efter julen! Jag älskar Julen! Tycker det är en oerhört mysig tid på året, man får umgås med familjen, mysa, och bara ha det bra.. Blir alltid lite pirrig när jag ser julbelysningar, tomtar och hör julmusik, liksom blir varmt i hela kroppen! Jag ska garanterat se på Jul-Lotta på Liseberg, vad J än säger ;D Vilken stämning och på söndag åker julstjärnan upp, då är det ju 1a advent! Underbart! Lite snö på det här så!
Nej nu ska jag vara lika duktig som karln min som sitter ute i köket och pluggar, fram med böckerna och alla färgpennor så ska det nog bli lite roligare det här! 



Work hard or go home!

Äntligen dags för att cykla iväg till träningen! Fristående-träning står på schemat, här skall dansas! 
Lärde oss nästan hela friståendet förra träningen så nu ska vi se hur mycket som man minns ;)
Time will tell.. riktigt bra fristående måste jag säga, älskar't redan! Sköna moves osv.. bra musik! 

Som jag har längtat dessa år av torka efter fristående! Lovely!

Heartbeats

love
Förövrigt så är jag grymt glad över att jag har den karln jag har! Utan honom hade det som tynger mig mest varit mer än dubbelt så jobbigt, ingen ger mig så stor tröst som honom, oerhört tacksam över hur bra han är mot och med mig!

Kärlek

This too shall pass

Nu gick det sådär lång tid igen utan minsta ord här! Men jag skriver ju bara för min egen skull och har jag inte skrivlust så skriver jag inte heller för då spelar inlägget ingen som helst roll för mig själv.

MASSOR har hänt sen sist iaf, i korta drag så kan vi väl säga att jag varit i Kroatien med familjen och J, det var underbart! Så mycket kärlek <3 Det var en fantastisk vecka som var nästintill gratis med, alltid välkommet för fattiga studenter! :) Tack Mamma!

Skolan har dragit igång igen, termin 3 som snart lider mot sitt slut? Företagsekonomi A var ingen lek, inte för att jag hade trott det skulle vara enkelt men det blev endå lite som en chock, har knappt haft en ledig dag sedan augusti känns det som, tenta, inlämning, tenta, tenta, omtenta, tenta... Har inte hunnit åka hem en enda gång den här terminen vilket känns Riktigt pissigt mot familjen och vännerna där hemma.. men alla säger att när man genomlidit denna kurs så kommer inget bli svårare eller jobbigare, det är ju iaf ett ljus i mörkret!
Nu till något roligare, jag har börjat träna gymnastik igen :) Fast nu med Örebro GF KIFs "Rikstruppen", det är Sjukt kul att vara igång igen och jag förstår inte hur jag har klarat mig utan den underbara sport så pass länge!? Jag känner mig lycklig varje gång jag cyklar hem från träningarna, lycklig när jag vaknar med sån där härligt galen träningsvärk i varenda muskel i hela kroppen, lycklig när jag kommer in i hallen och känner lukten, känner känslan och ser glädjen i småtjejerna och killarna som tränar innan oss! 

I början var det oerhört tungt, det kändes att kroppen hade tappat MASSOR av gympamuskler, att gå på gym och träna ger inte alls styrka i samma sorts muskler som man använder i gymnastiken och konditionen var verkligen inte på topp! Men nu börjar det kännas bra igen även om jag inte är tillbaka till 100% så är jag på god väg! 
Styrkan, jag ÄLSKAR styrkan, att svettas, må illa och tvinga sig själv fast man egentligen inte orkar mer när det gör ont är bland det bästa jag vet och på gymmet upplevde jag aldrig något sådant, tror jag är i behov av att någon säger åt mig vad jag ska göra för att jag ska komma så långt :P
Kan bara sammanfatta denna come-back med LYCKA!

Nu måste jag plugga, tenta i organisation på torsdag och känner mig allt annat än nöjd med vad jag pluggat på hittils.. men jag återkommer förmodligen med mer om ett tag! Har mycket i skallen som måste ut, är nämligen GRYMT arg, förtvivlad och ledsen pga något jag fick reda på igår.. Man lär sig av sina misstag och att man inte kan lita på folk har än en gång bevisats! 



RSS 2.0