Careless whisper

Det rullar på bra här nu..

igår satt vi i skolan igen och skulle försöka läsa lite idrottsfysiologi, det gick sådär med tanke på att det var ett hel drös män i kostym (poliser) utanför fönstret som satte upp kravallstaket, samt ett gäng väktare som låste dörrarna runt om där vi satt och ställde sig och vaktade varsin dörr...
För det första, män i kostym = mums.. för det andra, vi hade ingen aning om att det var en hotad man som skulle ha föreläsning i aulan.. så vi lät fantasin flöda och tänkte ut alla möjliga anledningar till varför de va där..
Tills vi såg på oru.se att det handlade om denna hotade man, "rondellhunden" osv.. Ett helt vanligt säkerthetspådrag med andra ord, trist.. hade hoppats på något mer spännande!

Eftersom vi inte fick något läsande gjort direkt så gick vi till gymmet och mördade våra stackars armar och axlar istället (Vilket känns ordentligt idag, kan knappt röra dom). Det har blivit någon slags vana det där, kan man inte plugga så går man och tränar lite istället, riktigt skönt, skulle vilja bo där!

Jag och Elin lagade den godaste middagen på länge! Stekte kyckling med överkryddning och kokade ris.. SMASKENS!
Sofie var borta på populära tärnvägen och myste så hon missade våran otroligt goda måltid (finns lite kvar i kylen åt dig honey) ;)

Efter maten tog jag en liten promenad till ICA Tybble med en vän, skönt med en kvällspromenad!
När jag kom hem åkte Elin till väster för att mysa även hon, så jag blev ensam här på studentgatan...
Men tillslut gick jag också till populära tärnvägen för lite sällskap, riktigt trevligt att bara komma iväg, titta på tv, få lite närhet (y) man behöver det i sin vardag. :) vid 1-tiden följde han mig hela vägen hem eftersom inga flickor/kvinnor/tjejer/brudar/tanter bör gå ensamna i denna stad nu för tiden, bakom varje hörn väntar en våldtäktsman känns det som :/ så tråkigt, stackars alla män som får gå fram och tillbaka, eskortera sina tjejer/tjejkompisar/mammor/systrar överallt, men jag är ytterst tacksam för att det finns så fina killar!

Eftersom ingen utom jag var hemma här på studentgatan så fick jag sova i en säng inatt, fy tusan vad skönt! TACK för att ni sov borta ;) även om jag saknade er när jag vaknade i min ensamhet..

Nu ska jag öppna min fina bok "Exercise Physiology" och läsa kapitell 10 så jag hänger med på seminariet imorgon bitti :) måste säga att jag trodde jag var bättre på engelska än jag faktiskt är, Idrottsfysiologi på engelska är då ingen enkel match att förstå sig på, men jag ska göra mitt bästa, tar väl sisådär 10h att läsa ett kapitell om man ska förstå allt, men det är det värt, det är trots allt spännande läsning!

I'm walking away from you baby, don't miss me when i'm gone

you make me wanna shout

Det har varit en toppendag!!
För det första trillade pengarna in (y)
För det andra lämnade jag in min forskningsmetod-jämförelse, hejdå vetenskaplig grundkurs! (för hoppningsvis)
För det tredje startade vår nya delkurs "Idrottsfysiologi", Äntligen något mer idrottsinriktat och spännande!
För det fjärde lekte vi med ergometercyklar, tog puls, mätte hjärtfrekvens och tog stick i fingret i skolan!
Sedan blev det en tripp till gymmet, mycket skönt, jag är nöjd..

Och för det sista cyklade vi till stan för att gå på Team Sportia och leta upp klädesplagg att trycka den fina GIH-loggan på, hittade en tjocktröja och ett par byxor (y) 20% rabatt med :D woho,
Efte det cyklade vi förbi Willys på vägen hem för att handla lite mat då det ekade tomt i vår kyl.. nästan iaf..
Gött !

Det blev kycklingsallad till middag från campus-pizzerian.. vi måste vara några av få som går till pizzerian på campus och köper Sallad 3 gånger i veckan :P

Sen har vi bara suttit här och skrattat som vanligt, mobbat varann för olika dialekter.. IIIIIIII på er sambos, iiiiiii! ;)
Jag får klagomål på mina "i", som inte ens är överdrivna om man jämför med andra sthlmsbor.. och av sthlmsbor får jag klagomål för att jag säger "dä" och "mä" ibland nu för tiden.. suck aldrig blir folk nöjda, men jag är glad endå :D

Nu ska jag sova, trött efter denna heldag utan powernap!

PUSS

Memories Remain

Efter en vecka fullspäckad med plugg, skolhäng, gymhäng och sedan en helg med fredagsfest och lördagsmys har jag idag tagit mig igenom en härlig söndag.
Började dagen med att säga hejdå till Sofies sköna vänner Ida & Sara som varit på besök i helgen, sedan blev det datorhäng fram till 14 då det blev en tripp till det älskade gymmet!! 30min crosstrain, sen lite rygg/mage och ben.. riktigt skönt!! Jag verkligen Älskar att träna, bara att hänga där gör mig lycklig!

Tiden går, om lite mer än 1 månad flyttar vi till fina Norr :D Jag, Elin & Sofie i en perfekt 2a för 3! Kommer bli toppen, ska bli skönt att lämna trängseln på studentgatan och dessutom få ha ett Eget kök, där vi kan laga mat och ha oss, julbak!! Mys :)

Annars rullar livet på här borta, våldtäktsmännen skrämmer oss fortfarande och vi kan inte gå en meter ensamna efter mörkrets infall, mycket skönt att kunna röra sig som folk...
Skolan har verkligen tagit fart nu, och imorgon börjar nästa delkurs "idrottsfysiologi", spännande ämne men det kommer bli en Hel del att göra i skolan verkar det som, massa labb, seminarium, föreläsningar och tillsllut en salstenta.. vår första! Kommer vara så nervös att jag kommer kissa på mig tror jag :P

Nu såhär efter ett antal veckor borta från min hemstad och mina närmsta, och när livet satt sig till rätta här så har man börjat tänka och inse en del saker man kanske inte tänkt på förr.. hur mycket ens familj faktiskt betyder för en, samt att ens vänner betyder otroligt mycket även om man inte ses och hörs särskilt ofta, men jag tänker på er mycket, saknar er, minns tillbaka och önskar jag kunde se er oftare, men nu är saker som dom är och man får lära sig leva med det helt enkelt.

Mamma, Pappa, Storebro, Jag älskar er av hela mitt hjärta.. gråter nästan bara av att skriva det där för att jag saknar er!

Men jag är lycklig här, mår bättre psykiskt än jag gjort på länge, mina nya vänner tar så fint hand om mig och gör mig så glad, jag har hittat helt rätt! 
Nu ska jag sova så jag pallar föreläsning och lab imorgon! Godnatt

It's normal not to forget about your first Love

PLUGGHEST!!!

Idag består dagen endast av LÄSA, FÖRSTÅ, SKRIVA, SKRIVA, SKRIVA!!
Förhoppningsvis lite TRÄNA ikväll, annars blir jag ledsen!

DO NOT DISTURB <3

Plenty more fish in the sea


Tisdag! Vi har faktiskt varit i skolan den här veckan, både igår och idag :) Igår var det datorövningar med excel och word, i princip samma sak vi gjorde på datorkunskapen på gymnasiet, så det gick smärtfritt och vi var klara snabbt, idag hade vi däremot artikel sök bland vetenskapliga artiklar i olika databaser... rätt kul att det finns så mycket spännande att läsa, men lärarens röst höll på att ta livet av mig med flera.. det skar verkligen i öronen, tänk dig en söt finnig 13årig pojke som är i målbrottet som skriker... ungefär så lät det, men det var väl en bra liten "lektion" vi fick tycker jag, nu vet vi hur man söker för att komma rätt, vi har ju trots allt någon sorts examinationsuppgift att lämna in nästa fredag, känns avlägset nu, men snart sitter man där dagen innan i panik! :P

Blev en tripp till gymmet både igår och idag innan skolan, riktigt skönt, konditionen är påväg åt rätt håll, me like alot! skönt att röra på sig över huvudtaget, man mår så bra både psykiskt och fysiskt! trots att det är inte är gymnastik jag tränar längre så mår man otroligt bra av att träna, vill aldrig gå därifrån faktiskt! Love It !!

Ikväll är det EM-kval!! :D Holland - Sverige, och alla goa GIHare ska till Kåren för att titta på matchen tillsammans, riktigt trevligt! Sammanhållningen på GIH känns svårslagen måste jag säga :)

Fortfarande sådär läskigt nöjd med livet, Happy Sandra is back to stay!! :D

Nu ska jag försöka hitta något att äta, dödshungrig blev jag plötsligt..

So Long Lovers / S

High on life!

Jag bara ÄLSKAR mitt nya liv, min nya stad, mina nya vänner och allt runt omkring!!
Skolan rullar på, jordens tråkigaste delkurs just nu "Vetenskaplig grundkurs", man somnar på varje föreläsning ungefär.. Onsdagsutgångarna är fortfarande de bästa, då är det förjävla bra drag alltså, sen att det är hemskt tungt att ta sig till skolan 8.15 på torsdagar får man stå ut med... jag lyckas då alltid hamna i grupper som har morgontiden på torsdagar, suck!

NEWS!! den 1a december får vi nycklarna till vår nya lägenhet!! Jag, Sofie och Elin ska flytta in i en stor 2a :D Ska bli så skönt att komma ifrån trängseln i 18kvadratarn :) no offence Sofie, det är mysigt att bo här med dig, men det ska bli skönt att slippa leka inte nudda mark varje gång man ska röra sig ;D

Har fixat gymkort också föresten! så denna vecka har jag faktiskt tränat Varje dag, tillochmed igår, och tror det blir en sväng dit senare ikväll med, träna är verkligen det bästa jag vet! Hade tappat bort den lilla träningsnarkomanen i mig, men nu har jag hittat den igen, jag njuter verkligen, vill aldrig gå därifrån, älskar svettlukten? älskar allt som har med träning att göra..

Som rubriken säger så är jag verkligen "high on life" ATM !! :D Inget stoppar mig nu!

<3 Kärlek till alla nära och kära ni vet vilka ni är

RSS 2.0