love kills slowly

Sakta men säkert har han brutit ned mig i bitar.. dags att gå vidare och glömma honom helt och hållet, det känns faktiskt bra, det är inte värt att må så dåligt för så få bra stunder.. stronger then yesterday!

It's the climb!

Nu är jag lättad!! Har inte vågat titta på resultatet från examinationsuppgiften i vetenskaplig grundkurs, men imorse kände jag mig stark nog att kunna ta ett U, men så glad jag blev när det stod ett fint G där :D Tack gode gud!
Snart iväg till skolan för kostlab, spännande!

you're my only hope

Helgen är över, den har varit minst sagt fartfylld, två inflyttningsfester har hunnits med, riktigt trevligt!
Igår på Frimis var det ruskigt kul :D som vanligt stod vi på dansgolvet och dansade och sjöng hela natten lång, lovely! helnöjd med lördagen!
Idag har jag bara tagit det lugnt, chillat lite hos Petter med honom och Jörgen, myspys, sen gick jag hem och tittade på Tre Kronor tills Soff äntligen kom hem! Satt och deppade lite för mig själv och lyssnade på Lars Winnerbäck, A har nämligen krossat mig för Sista gången nu, nu ska jag kämpa för att komma över honom helt och hållet, jag behöver någon som kan ta bättre hand om mig, liten och skör som jag är :P
Ska titta klart på tre kronor sen sova, imorgon har vi kostlab sen ska jag träääääna, gah! Frustrationen är stor just nu...
You will miss me when i'm gone

it's sick that all these battles are what keeps me satisfied

Fredag & snart helg, ska bara till skolan på seminarium först, sedan en sväng till gymmet, ska bli så skönt att träna, mycket som tynger ner mitt huvud just nu, så måste svettas ut lite tråkigheter! 
Ikväll är det inflyttningsfest hos Gustav på tärnvägen :) ska bli riktigt trevligt! Länge sedan jag umgicks med det gänget, och Sofie, min ena älskade Sambo, hon ska va där :D riktigt länge sedan vi festade till ihop, så jag ser fram emot kvällen!
Dags att en gång för alla ge upp en viss karl nu, trött på att bli utnyttjad var och varannan vecka för att sedan få höra att vi inte ska ses mer, om och om igen, samma visa i över ett års tid nu, tortyr för min hjärna och mitt arma kvinnohjärta! Tack & Hej
Igår hade vi föreläsning om "näringslära", riktigt intressant! Vad, När, Hur man bör äta (y)
Fick lära oss att Nötter och Kakao var bra saker, så igår kväll när jag och Lisa skulle titta på film så hade vi en marabou chokladkaka med hela hasselnötter i till ;) smart va? Då fick vi ju i oss två goda ting i ett och samma svep :D
Nu ska jag hälla i mig det sista Teet och sen skutta in i duschen.
What have i done to fall so hard for you

Det är lätt att hålla käften, men svårare att säga som det är

Ännu en dag har passerat i vårt fina Örebro, snöstorm, föreläsning, träningspass, snöstorm, dödspromenad till ICA och tillbaka, Sambomys.. Mycket bra dag må jag säga! 
Trots tråkiga nyheter för ena sambon, men vi försökte trösta henne med Te, Mackor och SATC filmen + lite kramar, vi finns för dig you know <3

Det är så vackert med snö, "Dödspromenaden" var tillochmed trevlig, men den blir kallad dödspromenad eftersom det fanns ett par fällor på vägen och det var galet halt, Sofie halkade en gång men jag var så kvick i mina reflexer så jag fångade upp henne innan hon han landa på ändan, dagens goda gärning!
"Walking in a Winterwonderland"

åh får alltid en speciell känsla när det blir vinter, blandad glädje, sorg? och stor kärlek till mina nära och kära, vet precis varför, får alltid en påminnelse kring jul om att man ska ta vara på sina nära och kära, plötsligt händer något oväntat, jag är glad över våra skyddsänglar :)
Borde verkligen sova, men när jag väl varit vaken efter 00.00 är det kört, då sätter jag i nån högre växel och blir inte sovtrött helt enkelt.. skumt
"You and I are so over we need a new word for it"


Sometimes people play hard to get to know that the other person's feelings are real

Trevlig kväll i trevligt sällskap! Sofie, Lisa & Gösen och bästa Pensionärsjävlar på det,
underbart program, kärlek till gamlingarna!
Imorgon är det föreläsning 13.15, ska bli skönt att gå till skolan faktiskt, tycker det är lite mysigt om jag ska vara ärlig :) Efter det blir det nog en tripp till gymmet, röra lite på fläsket, såg gamla bilder idag och saknade min gamla kropp, måste få tillbaks den innan jag bryter ihop, vet inte hur jag ska klara av att sluta dricka alkohol så ofta bara, det blir mitt största problem, men a vill man så kan man?
Nu är det sovdags, Godnatt!
"Be careful with my heart. It's more fragile than you think"

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig

Ny vecka, Nya tag!
I onsdags var vi på Strömpis i vanlig ordning, riktigt kul kväll, förfesten var hos Jörgen och även den toppen! Torsdagen började med föreläsning 9.15, intressant, men svårt att förstå sig på allt sådär på en gång, men det är kul endå, man får en och annan "aha-upplevelse" :)

Helgen har varit bra den med, i Fredags hade jag och Lisa fredagsmys, tittade på Johan Falk (Drägglade över Joel Kinnaman) och sedan på en till film som jag somnade ifrån.. trött tjej!

I lördags pluggade jag hela dagen (sov mellan varven) tills 16tiden så jag släpade med mig Lisa till gymmet, kände att jag behövde röra på mig lite för att piggna till, så vi gick dit, körde kondition, lite armar och axlar, skönt att röra på sig och svettas!

På kvällen bar det av på 20årsfest till en början, sa grattis, hängde ett tag, trevligt! Sedan cyklade vi vidare till våra underbara fd faddrar Emma & Maria som hade förpärla, det var riktigt kul där, hamnade på Frimis efter mycket om och med där jag träffade fina fina Linda Holm och hennes Karl :D LOVELY att träffa folk hemifrån! Kramades säkert tusentals gånger, dansade och skålade ihop! Mycket bra kväll!

Igår söndag gjordes så lite som möjligt, tittade på Tre Kronor för det mesta, på kvällen tittade jag, Sofie och Lisa på Beck som gick på tv, mys, somnade ifrån igen... piggelin

Idag skulle vi haft seminarie 13.15 men loggade in på BlackBoard och fick reda på att alla semirarier idag tydligen är inställda.. jaha vad gör man då ? ville ju nästan till skolan en sväng, men men, får läsa lite hemma, så sjukt trött bara så jag har inte kommit igång ännu, men jag har ju hela dagen på mig, en sväng till gymmet sen med kanske, vore skönt, rensa hjärnan lite, svettas ut lite bekymmer..

För mycket tankar som snurrar nu, för rädd, för känslig, för trött på dåligt beteende.

Fick precis nys om en grym, och då menar jag GRYM låt, helt fast nu! här är länken;

http://hulkshare.com/6wtj7pyyltxu


Butterfly fly away

Bra dag!
Beeptestet gick "över" förväntan, eller alltså, det kunde varit värre, kände mig inte direkt på topp så hade inte förväntat mig något storslaget :P hoppa av vid nivå 6, mådde illa, hostade och var yr, kändes onödigt att fortsätta då och jag hann knappt med tempot, slapp spy iaf (y) haha, nu är det ur världen iaf, känns sjukt att jag är helt slut nu på kvällen, trött i benen, ont i mina helvetesknän och benhinnor.. min kropp är inte gjord för att springa med helt enkelt!

Nu på kvällen var vi ett gäng på Behrn Arena och kollade när ÖSK vann över IFK Göteborg, riktigt härlig känsla att kolla på elitfotboll, det var allt för länge sedan, jag och Elin kom fram till att vi nog får bli lite smyg-ösk:are nu när vi bor här, dom är ju inte fy skam alltså! :) Skön kväll, trivdes utmärkt i sällskapet!

Sofie är på tärnvägen, Elin på väster.. som vanligt med andra ord, dom ska alltid sova borta samtidigt så jag blir ensam här hemma :'( men det är ingen fara, nu får jag ju sängen för mig själv iaf! hihi

Jag blir rädd när jag känner fjärilar i magen, riktigt rädd..

Godnatt!

Hoes over Bro's !

Oj Oj Oj.. vilken "långhelg"
Onsdag = Strömpis, Torsdag = Harrys, Fredag = Kåren, Lördag = Frimis
Allt tack vare Jörgens vän från Flen.. nu fick han allt smaka på Örebrew iaf, men jag tänker då aldrig mer gå ut 4 dagar i rad, inte 4 gånger samma vecka heller för den delen, döda mig vad trött jag är nu!

Idag 13.15 har jag Beep-test i skolan, bra förberedelser? Nja, kunde väl vart bättre, men eftersom man inte har några krav på sig är det bara att gå dit och göra sitt bästa, huvudsaken är att man utför det.

Hade som allra roligast på Frimis i Lördags, bästa utekvällen på mycket länge, alla var lagom på lyset samtidigt som alla hade jättekul, så det var toppen!

I Fredags på halloweenfesten på kåren var det mindre skoj :/ massor med folk, man tappade bort alla man kände och dessutom var det lite drama där som jag inte uppskattar direkt, en sak är säker.. De flesta karlar jag faller för är svin som spelar ett grymt skådespeleri för att verka snällast i stan.. skenet bedrar! Tack och Hej

Idag måste jag läsa som bara den, seminarie imorgon bitti, men jag skulle även vilja hinna se fotboll, ÖSK möter IFK Göteborg hemma, och dessutom bjuder de på inträde om man "Gillar" deras grupp på facebook (y) Bra för oss fattiga studenter :D får väl se hur kvällen blir, hoppas på fotboll!

Nu ska jag ladda för testet RUN BITCH RUN!!


RSS 2.0