Snart biff igen!

Såg något lovande imorse när jag borstade tänderna, står nämligen alltid med armen i sidan när jag borstar tänderna.. Då såg jag att musklerna växer! Underbar syn, när jag var yngre skämdes jag över mina dåvarande muskler, nu blir jag bara glad! :D nu har jag inte ens tränat på en vecka pga sjukdom! Ja jag är då imponerad :)


Tjejdag på stan!

Snart ska jag gå ner på stan och möta Elin & Lisa för en tur på stan, jag har lite presentkort att utnyttja och det skulle vara kul med lite nytt i garderoben såhär inför ny termin och allt! 
Känner jag oss rätt blir det också en fika och en hel del snack i några timmar med, sånt där man behöver ibland! 

J åkte precis med sin familj till Marieberg för lite familjehäng och shopping, mysigt! Önskar att min familj också bodde lite närmre så man kunde göra såna saker.. ogillar att inte träffa dom så ofta som jag behöver, ens föräldrar är ju ens vägledare i livet! Storebror skulle jag också vilja träffa oftare, han får mig att skratta som ingen annan, behövs det med! Och såklart hundarna.. mina mysvovvar, synd att man inte kan teleportera sig! :)

Nej nu är det dags att gå!
Hej Hopp

Påväg mot sista halvan av utbildningen!

Länge sedan men det har varken funnits tid eller lust till att skriva, skolan var ruskigt körig sista månaden och inte förrän idag är jag lugn igen, så nu har jag tid att sätta mig ner och få ur mig lite ord, ska bli oerhört skönt! 

Julen var mysig, det bästa julen på länge måste jag säga, av flera anledningar! Det var så mysigt att träffa släkten, gamla krassliga mor och farföräldrar som försökte hålla sig pigga under dagen och kvällen, så jag passade på att mysa lite extra med dom! 
Nyår firades i Flen tillsammans med kärleken, först parmiddag med tre andra par, riktigt mysigt, god mat, kul spel (gäster med gester) och trevlig atmosfär! Sedan bar det av ut i skogen på husfest, där var det discolampor och rökmaskin i sann flensanda, kul att träffa så många härliga människor och att det var så god stämning där ute! I slutet såg man inte 30cm framför sig pga röken! Haha, det var en riktigt bra hemmafest med andra ord! Vi kom hem runt 4snåret och det var så skönt att lägga sig efter en sån helkväll, det blev ingen hockey för mig med andra ord! 

2a januari var det dags för skola igen, vi har ju inget jullov utan höstterminen sträcker sig till 16januari ungefär, så det var bara att åka till Örebro och vara glad och öppna böckerna igen! Otaggad som aldrig förr, det där mer ekonomi var verkligen Inte min grej, en termin räcker gott och väl, nu "kan" jag väl grunderna iaf..
Så jag sökte om hit och dit, men blev aldrig antagen, utan blev reserv och hörde att det var smockfullt på kursen jag ville läsa istället (Medie- och kommunikationsvetenskap), riktigt surt! Så jag stod fram till imorse kurslös och hade varken någon föreläsning att gå till eller något CSN på kontot (som alla andra fick redan i måndags), det har alltså varit Kaos fram tills idag, så nu känner jag mig lättad till tusen!
Så imorgon kliver jag in på termin 4! och alltså sista halvan av utbildningen (3år = 6 terminer)!! Jag ser ljuset, även om jag funderar på att söka om till sjuksköterska till hösten, då blir det ju tre år till ;) men Det är något som jag finner ytterst intressant så det blir nog inte så trist endå!


Gymnastiken har dragit igång igen, Underbart!! En träning till i veckan den här terminen med och ingen är gladare än jag över det, nu ska jag bli biff igen! Tävling i slutet av mars i Götebooorg, råtaggad!! Bara hoppas att jag håller mig frisk (just nu är jag sjuk, hostar sönder lungorna och är yr i bollen) och hel! Måste gå till vårdcentralen och ta reda på varför jag är så trött jämt och varför jag blir sjuk på tok för ofta, kanske kan få något mirakelpiller som gör mig pigg och kry igen :) 

Skönt att få rensa hjärnan på lite strunt nu iaf! Nu ska jag dricka upp kaffet innan det kallnar och sen vika in kläderna som hänger över hela lägenheten pga att torktumlarn inte gör sitt jobb ;) 

PUSS

RSS 2.0