Jag är med och tävlar om ett iPhoneskal

Ni som känner mig vet att min stackars lilla iPhone är skadad på alla möjliga vis, så därför tog jag chansen att delta i en tävling hos http://vadfanskajagheta.se !!
Om jag vinner kommer skalet från
http://www.iphoneskal.se/ där kan ni hitta maaassor av fina skal i olika former, färger och material! Kika in ska ni få se!

Håll tummarna för mig och min sargade telefon nu gott folk!
<3 S

Desperados

Godmorgon! 
Är halv jätteosugen på att hoppa på cykeln om en halvtimme.. trött som bara den, ont i halsen och allt det där gamla vanliga så fort jag har ansträngt mig.. förlåt kropphelvete för att jag stod på crosstrainern i 50min igår, det var tydligen inte vad du föreslog.. okej jag talar med min kropp, övertrött, jättetrött, otaggad på semi som säkert kommer vara lika värdelöst som det vi hade igår.. men men, vad gör man inte för Super-Sören :)
Karln ligger och sover, lite jobbigt att gå upp och se honom ligga kvar o dra sig, han börjar inte förrän 10.15 nämligen.. vissa har det bra ;) Nerå, det är skönt att börja 8 med, då har man det överstökat vid 10, kan hämta ut förra PMet, cykla hem och fortsätta skriva på sista PMet för terminen, halleluljah! 

Imorgon är det en liten fadder-kick-off, ytterst trevligt, hoppas bara vädret skärper till sig, inte vidare skoj att vara utomhus om det är regn och storm, hoppas hoppas!
Det är otroligt smarrigt med kaffe såhär tidigt på morgonen, man känner liksom att livet sakta men säkert ljusnar och att dagen nog blir rätt bra endå, till skillnad från när man kliver upp 06.00 och bara vill dra täcket över huvudet, somna om och vakna när man är redo för det..
För övrigt så är jag grymt trött på den del i min hjärna som är allvarligt skadad av allt möjligt, vissa tankar orkar jag inte med längre, orkar inte med dödsångesten som gör att jag drömmer drömmar om katastrofer och döden var och varannan natt, vaknar kallsvettig och aldrig känner mig utvilad.. sen tankarna om att man inte duger, att alla andra är bättre och rädslan för att bli av med kärleken är nog det värsta endå, det tär på mig, det tär på honom, det tär på oss.. men jag försöker skärpa mig, kan tyvärr inte styra över tankarna men jag försöker hålla snattran iaf.. låta tankarna stanna i huvudet och inte dela med mig av dem.. inte lätt, men jag försöker, för allt i världen vill jag inte bli av med min Jurg, han är den bästa för mig!
Neh nu är det dags för lite fix så man ser anständig ut när man ska visa sig i stan och i skolan!
"Jag ska aldrig lämna dig
Du ska aldrig nånsin se mig gå"

När jag kysser havet

Jag är så lycklig så att jag blir rädd! Man får inte ha det såhär bra, vad är haken? Hoppas det inte finns någon, för nu mår jag bättre än jag gjort på flera år.  
Jag har flyttat in hos min älskade, så nu är det vårt hem, och med mina buddhas och tavlor blev det riktigt mysigt här hemma, kärleksfullt, varmt, tryggt, jag älskar det! 

Trodde aldrig jag skulle få ha det såhär bra för ett år sen, då ville jag mest gå under jorden, det mesta var pest och pina, sen i augusti kom det glada beskedet om att jag hade kommit in på universitetet, jag skulle få flytta till staden där A fanns, nu kanske det skulle bli bra tänkte jag.. men det blev inte som jag hade tänkt mig, och tur var väl det! För istället fiskade jag upp en tokig en vid namn Gösen, lovade mig själv att inte bli kär, för jag orkade inte med att bli sårad mer efter ett år av tortyr av hjärtat och hjärnan, men jag kunde inte motstå denna fantastiska karl utan föll likt käglor på en bowlingbauuna! Pladask!
Igår fyllde han 27år, gubbe med andra ord, men jag gillar't! Han e go min gubbe, varje gång han tar på mig så pirrar det till i hela kroppen, sådär härligt så man inte kan hålla sig från att le fånigt för sig själv och undra om det är en dröm eller verklighet, en mäktig känsla jag hade tappat bort! 
Hans föräldrar, syster och hennes karl var här och fikade, riktigt trevligt, jag trivs jättebra med hans familj med, de är lätta att umgås med, härliga, goa och snälla! Han fick en frys av dom i present, precis vad som behövdes här hemma då vi bara har ett frysfack i kylen.. kan aldrig laga storkok för vi kunde inte frysa in så mkt, men nu ska här lagas mat vill jag lova, och så fick micron något att stå på med, så nu är det hur bra som helst i köket, mycket bra present! 
Hela familjen provade även på att dansa på min dansmatta till PS2, riktigt kul, de var duktiga! Ska nog dansa lite ikväll och få upp skillsen igen, man tappar stinget så lätt om man inte kör på ett tag!
Nej nu ska jag försöka göra mig i ordning och cykla till skolan för seminarium, sen blir det in på gymmet och kötta en sväng, på tok för länge sedan nu! Tur att man cyklar varje dag iaf så man får lite vardagsmotion!
Kärleken förde oss samman

RSS 2.0